Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miszekkkk

praca na słuchawkach

Polecane posty

chociaz zapomialam wam napisac ze teraz impreze nam pzu zrobilo za osiągnięcia w sprzedazy ( normalnie bylismy w szoku ) wszystko za darmo jedzenie alkohol

Gość HR
Praca biurowa - To nie jest call center! Dla odważnych! - Ciekawa praca, dobre pieniądze. Firma, prowadzi kampanię rekrutacyjną do swojego biura w Krakowie. Ze względu na rozwój naszego centrum w Krakowie poszukujemy dynamicznych i zmotywowanych osób, które chcą dołączyć do naszej organizacji. Nasi pracownicy mogą liczyć na duże możliwości rozwoju zawodowego, przyjemną atmosferę pracy oraz atrakcyjne warunki zatrudnienia. Naszą kulturę organizacyjną, opartą na wartościach, charakteryzuje innowacyjność, transparentność i zorientowanie na podnoszenie jakości naszych usług. Obecnie poszukujemy osób, które są gotowe podjąć pracę na stanowisku: Customer Service Executive aplikuj: rekrutacja@comlex.pl

Gość gość
A ja kiedyś pracowalem i wcale nie było tak zle jak ludzie opisują, różne firmy rózne warunki, nie można uogólniać

Gość aniapolania
Wszystko zależy od firmy i atmosfery w pracy..ja pracuję w Telbridge na słuchawce i nie jest wcale tak źle jak czasami niektórzy wypisują. Jak na pierwszą moją prace to jestem zadowolona..wolę to niż np sprzątanie

Gość gość
Ja pracuje w sieci telewizyjnej, nie powiem jakiej i jest git, dobra kasa, ludzie sami dzwonia, sprzedaz idzie łatwo przy minimalnym wysiłku a jak ktoś nie sprzedaje to najwyzej mu gadaja ale pracuje sobie dalej, luzik.

Gość gość
Pracowałam na słuchawce w Telbridge i było bardzo sympatycznie. Moglam sobie dorobic na wakacje , praca byla prosta ,lekka . Jak dla mnie spoko :D