Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość włochy są cuuuudowne

Dziwny sms, nie wiem co myśleć

Polecane posty

Dostałam od przyjaciela mojego chłopaka sms-a. Treść zwyczajna ale dziwne, że w ogóle napisał, bo zwykle tego nie robi. Ewentualnie pyta mnie czy przyjde z moim chłopakiem do niego i jego żony w gości. Znam go 3 lata i nigdy nic nie pisał. Zresztą to przyjaciel mojego chłopaka a nie mój. Treść sms-a : "wiesz własnie oglądam Holmsa i ten aktor jest świetny, zresztą nie tylko w tym filmie."

Gość napisz mu, że też się
brandzlujesz widząć Juda Law'a no chyba, że miał na myśli Roberta Downeya Jr

Zresztą ja bym nie chciała, żeby mój chłopak sms-ował z żoną tego przyjaciela, bo po co? Pokazałam tego sms-a chłopakowi i stwierdziłam, że pewnie sie pomylił i chciał go wysłać do kogo innego. Nie odpisałam.

miał na myśli Roberta Downeya Jr Po tygodniu on dzwonił do mojego lubego i tenże wspomniał, że chyba dostałam omyłkowego sms-a i żeby uważał do kogo co wysyła, bo już raz wysłał sms-a zamiast do kochanki to do żony i później była afera..żona chciała brać rozwód itd., to było juz bardzo dawno temu.

Gość a może on szukanowej kochanki
w Twojej osobie ? bo skąd raptem numer ma

Ale przyjaciel oznajmił , że sms był do mnie. Tego samego dnia dostałam jeszcze jednego o tym jaki ten Roberta Downeya Jr fajny i tym razem odpisałam. On też coś do mnie odpisał i ja już nic nie napisałam. Nie czuje potrzeby sms-owania z kumplami mojego faceta.

Numer ma już bardzo dawno, dał mu go mój chłopak, bo chciał sie spotkać na spacerze z naszymi psami, żeby sie razem pobawiły.

Widzę, że uważacie że to nic takiego i nie mam sobie co wkręcac, że mnie podrywa? Mam nadzieję, że tak jest, bo nie mam ochoty na jakieś chore układy. Po prostu ten sms mnie zaniepokoił, może niepotrzebnie.

Gość hmmmmja na Twoim miejscu
bym uważała, może znudziła mu się żona i chce się zabawić ? Jak wyśle "niby " przez pomyłkę smsa do Twojego chłopak to pębdziesz miała piekiełko, szczerość w związku nieraz popłaca, lepiej powiedz chłopakowi o tymi tyle - tnz. O zobac zX przysłał smsa ze oglądał film, to jakis fajny film? w ten sposob wyjdziesz z twarza

Ja swojemu chłopakowi pokazałam te sms-y. Wydaje mi się tylko, ze poczułabym sie dziwnie, gdyby do mojego chłopaka sms-owała moja przyjaciółka.

Gość .Khamila
albo chce nawiązać z tobą kontakt

chce nawiązać ze mną kontakt? Ależ ma ze mną kontakt, w sumie często sie spotykamy towarzysko i często gadamy. Może traktuje mnie jak koleżanke a ja histeryzuje?

Gość basiabbbbzy
Myślę, że to tylko koleżeński sms. Nie masz się o co martwić.