Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patiiiiiiiiiiiiiiiiii

Chyba nie jestem normalna???

Polecane posty

Mam zajebiście duży problem, chodzi o to, że podczas seksu czy jakichkolwiek pieszczot kompletnie nic nie czuje!!! Da się coś z tym zrobić??? Proszę tylko o "normalne" odpowiedzi. Plisska, poznałam świetnego faceta i tym razem chciałabym żeby było mi z nim dobrze a nie tak jak do tej pory......

Gość manaam
a jak Ci robi dobrze językiem to jest Ci dobrze??

Jest ale tylko przez chwileeee, szybko mija i wtedy juz kompletnie nic nie czujeeeeeee masakra jakaś:(

Są może jakieś tabletki albo nie wiem? I do jakiego lekarza, ginekologa?

Gość normalka...
jak Cie facet nie kręci sexualnie. Ja potrafię film ogladać w międzyczasie. Mimo, że facet spełnia wszystkie moje pragnienie w życiu to sex już co innego. Ale trafiałam facetów, którzy potrafili sprawić, że odlatywałam.

ale ja nie robię tego z kims kto mnie nie kręci.... po prostu to jest nienormalne żebym kompletnie nic nie czuła nie masturbuje się bo to to już w ogóle by nic nie dało jak cos czuje to przez kilka sekund i do widzenia, póxniej nie wiem co może robić i nic, kompletnie

"nie masturbuje się bo to to już w ogóle by nic nie dało" No właśnie bardzo się mylisz. 😴

patiiiiiiiiiiiiiiiiii może spróbuj się masturbować poznać siebie lepiej to co lubisz. I przede wszystkim idź do seksuologa bo tu na forum nie wiele się dowiesz

Gość normalka...
wydaje Ci się że Cię kręci sexualnie. A masturbacja i poznanie swojego ciało to bardzo ważne

ale masturbacja nic nie da bo mnie to w ogole nie rusza własnie, że ostatnio byłam z zajebistym facetem, całkowicie w moim typie i niccccc teraz znowu bede się spotykac z suuuuuper facetem i nie chce już żeby tak było nie wiem co robić:(:(

Gość normalka...
ile masz lat?

23:(

Pytanie brzmi czy Ty w ogóle odczuwasz podniecenie? Bo to, że Ci się jakiś facet podoba to jeszcze nic nie znaczy. Jeśli oglądam jakiś film czy czytam książkę i jakaś scena mnie podnieci to trudno mi się powstrzymać, żeby nie zrobić sobie dobrze. I wygląd aktorów nie ma tu nic do rzeczy. Przykład-Gra o Tron i mąż Targaryenówny-nie pamiętam jak się nazywa. Jak go pierwszy raz zobaczyłam to se myślę jaki obrzydliwy. A przy scenie jak ją ruchał na skałach-majty całe mokre. :classic_cool:

Odczuwam właśnie podniecenie, psychicznie tez ze mna wszystko ok, tylko chodzi o to, że nic nie czuje. Może brakuje mi jakis hormonów czy co? Nie wiem kurde ale mam juz tego dosyć.

Gość wójekstaryhuejk
pati ile razy trzeba Ci mówić że żeby coś poczuć trzeba coś dać od siebie

No chyba właśnie nie trzebaaaaaaaa hahhaha

Gość cynamon 123
Myslę, że my Ci tu nie pomożemy;/ powinnaś iść do seksuaologa. Dowiesz się o co chodzi i przestaniesz się martwić. Powodzenia życzę;)

Ja chyba rzeczywiście jestem jedyna na tym świecie z takim problemem...

Kotka!! 😘😘😘 Jak Cię dawno nie widziałam. :) Piracie można, ale nie na tego, który jest w stopce tylko na tego, który jest w profilu, ale nie gwarantuję, że odpiszę i że odpowiem. :classic_cool:

Gość a ja myśle ze to czysta
prowokacja! Rodzice robią andrzeki w chacie a dzieci są niedopilnowane..

Myślisz, że możliwe jest, że coś da się z tym zrobić? Czy to juz tak na całe życie mi zostanie?;(

Napiszę Ci Kicia jutro maila, bo dzisiaj już nie zdążę. Tobie Piracie też odpiszę jutro, bo strasznie trudne pytania zadajesz. :classic_cool: