Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsadsadsadsa

Co myslicie o tej dziewczynie, zlamala sobie zycie ?

Polecane posty

Gość dsadsadsadsa

To jest profil ze strony roksa.pl, jesli nie jestes pelnoletni czyli nie masz skonczonych 18 lat to nie wchodz w ten link. Mloda dziewczyna ma profil z pokazaniem twarzy: http://www.roksa.pl/lpl/anons.php?nr=64035 coraz wiecej tam takich, one sa glupie czy juz nikogo to nie obchodzi ?

Gość dsadsadsadsa
Chodzilo mi o rodzine, sasiadow itd. Czy sa juz takie czasy ze to jest normalna praca jak np. w sklepie.

U mnie w okolicy był przypadek, że wlasny chlopak na rowerze dziewczyne na stanowisko pracy podowził...tak, stanowisko pracy przy ruchliwej drodze

Gość wow ale trzeba
przyznać, że ma piękne nogi

Gość Sleeping_pill
... czuję niesmak..

Gość dsadsadsadsa
To nie jest chlopak tylko alfons. Niedawno byl artykul w ktorym jakas dziewczyna zwiazala sie z chlopakiem, ktory znalazl jej prace w agencji. Po jakims czasie dziewczyna zaczela od niego zadac pieniedzy za seks, bo okazalo sie ze on kilka dziewczyn w to wciagnal wczesniej.

Gość 24143145
Jestem zszokowana ile w moim mieście ( Bydgoszcz) jest dziwek. Przeczytałam kilka komentarzy pod ofertami tych pań, strach faceta z domu wypuszczać a o delegacjach to już nie wspomnę

Gość do dsadsadsadsa
A powiedz mi co Ciebie to obchodzi ze ona tak zyje / zarabia? Nie wtykaj swojego moralizatorskiego nosa w nieswoje sprawy. Znowu wyczuwam tu Loooooosera,

Gość hahahaha....
do dsadsadsadsa pewnie tez pracuje w tym zawodzie .

Gość facet i kasa to tak
zarabia kase i dla niej nic innego nie liczy sie

Gość postepowyfacet
wszystkie dziwki uważają, ze to normalne i praca jak każda inna, a Ci co tak nie uważaja to mochery. A tymczasem zamazują twarz na zdjeciach, z odwagą w wyrażaniu swoich poglądów mają problem, przynajmniej niektóre nie robią ściemy i pokazują się i szacun za odwagę dla nich.