Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiewióreczka 30

Co ze mną jest nie tak ,że przyciągam żonatych facetów ?

Polecane posty

Gość wiewióreczka 30

To już 3 raz i tym razem to już zaczynam się bać ,że mąz mi nie uwierzy . Poprzednie dwa razy bez problemu uwierzył mi ale teraz mam już wątpliwości.Nie jestem żadną prowokatorką. Ubieram się elegancko , klasycznie . Zadnych mini , dekoltów i ostrego makijażu . Żadna z zemnie też seksbomba a ciągle a faceci lgną do mnie przerażają mnie żonaci .Niby wzorowy mąż , ojciec a gdyby żona wiedziała jak ślini się na mój widok to raczej byłoby jej przykro. Teraz właśnie staram się pozbyć jednego adoratora :-0 ale jakoś słabo mi to idzie :-0

Gość wiewióreczka 30
Bo już 2 lata za mną łazi , pisze i ma gdzieś moje słowa ,że miedzy nami nic nie będzie. Doszedł do wniosku ,że po 2 latach coś mu się należy ( niby za co ? ) i weźmnie co jego . I boje się tego co miał na myśli .

Gość Eleeena
ale jak do Ciebie pisze? Dalas mu numer telefonu, mail?

Gość powiem Ci wprost
to zablokuj od niego maile, nr tel. a jak będzie nachodził to powiedz, że zgłosisz sprawę o nękanie. albo powiedz mu wprost, że ma spierdalać w podskokach.

Gość Wiewioreczko
to pewnie to przez Twoją figlarną kitke

Gość to z toba nie tak ze
cie do nich ciagnie i podoba ci sie adoracja takiego leszcza:P statystycznie do kazdej kobiety przylepiaja sie zonaci :D ale to od kobiety zalezy czy przymie zaloty akiego leszcza czy normalnego wolnego kolesia

Gość wiewióreczka 30
Numeru mu nie dałam , zmieniałam już nie raz i jakoś zawsze zdobył . Policją go straszyłam ma to gdzieś , straszyłam ,że powiem ,żonie też ma gdzieś . Nic mnie do niego nie ciągnie!!!! Wprost uciekam od niego. jakoś tak dziwnie wychodzi, że wychodzą ze swoją propozycją i otwarcie mówią o co chodzi . Poprzednim zależało na seksie, a ten teraz wyznał mi ,że coś do mnie czuje :-0 . Już mam dośc , chce sobie żyć spokojnie. Nie potrzebuje adoracji innych wystarcza mi mąż .

Gość Eleeena
ja na twoim miejscu powiedzialabym o tym mezowi.Jesli nie flirtowalas z tym panem, nie dalas przyzwolenia , jestes czysta.Madry mezczyzna zastanowi sie z Toba nad najlepsza strategia rozwiazania problemu natreta. Mozna oczywiscie oddac sprawe do sadu , jako nekanie . Jednak to sa nerwy , stracony czas i pieniadze na adwokata. Proponuje Ci zdwojenie sil w odparciu ataku takiego delikwenta. Ja bym tak zrobila .

Gość wiewióreczka 30
Chętnie powiedziała bym mężowi , ale to nie takie proste gdyż : 1) to już 3 raz i mąz 2 razy był po mojej stronie , ale w koncu kiedyś przestanie mi wierzyc i teraz własnie się boje ,że tak może być , gdyż mąz jest za granicą . 2) Mąż jest strasznie zazdrosny i nawet nie pozwala mi mieć znajomych gdyby usłyszał ,że X coś do mnie ma to jest w stanie zabić . 3) Oczywiście ,że nigdy nie flirtowałam z nim . Nawet byłam zdziwiona ,że on coś do mnie ma , gdyż ja nie mam znajomych i z nikim się tutaj nie trzymam. Chodze swoimi ścieżkami i jestem bardzo zajęta.

Gość Eleeena
to troche mozliwosci nam sie zawezaja :-P Wiewiorko -moze warto sie w takiej sytuacji pofatygowac na Komende Policji. Zlozysz oswiadczenie , ze ten i ten utrudnia Ci zycie. Zanim maszyna bedzie wprawiona w ruch , poprosza delikwenta na zlozenie zeznan.Moze to go przestraszy. Dlaczego przyciagasz ? Powiem Ci , ze albo jestes bardzo piekna kobieta , albo cos w Tobie jest takiego , ze wyzwalasz w mezczyznach chec ugryzienia smakowitego kaska. Albo obie opcje razem :-P

Gość wiewióreczka 30
Eleeena - nie wiem czy piękna , piękno to pojęcie względne . Ja go straszyłam policją , to powiedział ,że nic złego nie robi bo smsy nie są wulgarne a on może wyrazic swoje uczucia i mysli , gdyż nie obrażają nikogo . Taka kwadratura koła .

Nie strasz policją, tylko to zgłoś, uporczywe nękanie to przestępstwo, a to co Ci napisał podpada już pod groźbę karalną! Dlatego, ze ludzie odpuszczają takim mendom, one czują się bezkarne.

Gość Eleeena
straszenie policja a zlozenie oficjalnie wniosku ,to roznica. Mysle, ze pomoga Ci ludzie na policji. Powiedz,ze boisz sie o swoje zycie , nie wiesz na co stac takiego odtraconego adoratora. Musi byc sposob .Tak zyc sie nie da :-(

Gość wiewióreczka 30
Tylko ,że z tą policją to jest tak . Jak pojechałąm i zgłosiłam ,że ktoś zagroził ,że obije mi pysk to powiedzieli ,że nic nie moga zrobic do chwili , kiedy coś się nie stanie , bo to tylko słowa, spisali nr telefonu i kazali czekac . Myślicie , że zareagują jak im pokaże ,że gość się zabujał i pokaże piękne ( bo takie faktycznie sa) smsy .

Gość Eleeena
a nie masz jakiegos znajomego policjanta, ktory zareaguje na zgloszenie? Tak sobie mysle, ze to jest praktycznie niemozliwe , by taki natret sie dowiedzial o twoim numerze telefonu.Kup na karte, tylko rodzinie go podasz , badz przyjaciolkom. W pracy przeciez mozesz poslugiwac sie telefonem sluzbowym . Mail nowy sobie zalozysz do korespondencji z mezem , badz rodzina , czy przyjaciolmi. Kazdemu z nich zapowiesz, by nikomu numeru telefonu , maila nie dawali ze wzgledow osobistych. Telefon stacjonarny, o ile masz, mozesz zlikwidowac , badz zmienic numer piszac podanie . Numer mozna miec zastrzezony. Gdyby wystawal pod domem , czy chodzil za Toba -musi policja zareagowac . Wiecej nie mam pomyslow na rozwiazanie tego wezla gordyjskiego. Poddaje sie :-(