Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mąż zdecydowanej żony

Moja żona jest bardzo zdecydowana i ma mocny charakter

Polecane posty

Gość xkx ll a może więcej
a tak poważnie to obydwoje potrzebujecie terapii, żeby ratować to małżeństwo, porozmawiaj z żoną i chociaż raz postaw na swoim, dostanie szoku że coś wymyśliłeś,,,tym razem piszę poważnie

Gość ojeciec
on właśnie jest na terapii...u rodziców.Lobotomia:D! Dobrze, ze żona się nie dała.

Gość jagna bella
"Moja żona jest bardzo zdecydowana i ma mocny charakter" zdecydowana na co?

Gość ojeciec
a tak poważnie to on potrzebuje terapii szokowej. Nawet jak go żona zostawi to nic nie da, bo będzie to w smak rodzicom. Będą mieć synusia na wyłączność. A kobieta ułoży sobie życie z normalnym facetem.

Gość rumianekkk
jemu żadna terapia nie pomoże, on nie postawi na swoim, bo "jego" nie ma, on postawi na "mamusi" lub "żony" racji. Powinien wyjechac bez słowa informując żone i rodziców, ze wróci, jak oni sie dogadają.

na fakcie miałam przyjaciółkę lwa, potrafiła stać w oknie schylona i rozmawiać z mężem z uśmiechem na twarzy, a z tyłu jej były robił co swoje, kto chce niech wierzy, widziałam na własne oczy, aż mi szczęka opadła,,,po paru latach rozeszła się z mężem i miała różnych kolesi, a z którymś przy okazji następne dziecko, ładna dziewczyna, fajna przyjaciółka ale od tej strony sieczka w głowie,,szkoda

Gość ojeciec
rumianekkk ma rację.Pizda wez się spakuj i pokaż, że Cię stać na męską decyzję a nie się chowasz za kiecką całe życie.

mąż zdecydowanej uciekł pewnie "żona" ..." mamusia " go przyłapała w necie...oj będzie się działo,,,w sumie szkoda mi takich ludzi są często zagubieni w tym poplątanym świecie, a nie każdy mężczyzna to Macho Panowie..