Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anulka3142

Co myślicie o tym?/ miłość

Polecane posty

Kręciłam kiedyś z pewnym facetem ale nam nie wyszło nie byliśmy razem nigdy bo jakoś zwyczajnie nawet nie umiem powiedzieć czemu. Poznałam nowego faceta i ten 1 chłopak tak jakby się mną zainteresował nagle ale wybrałam jednak tego 2. nie dawno się rozstałam z tym 2 po 2 latach i napisałam do tego pierwszego poprosił mnie o mój numer GG dałam mu ale nie napisał już. kolejnego dnia on przyszedł do mnie do szkoły(nigdy tego nie robił) a jest wgl z innej trochę pomyślałam że mnie ostatnio olał więc poszłam w swoją stronę a on się ciągle patrzył ale zaczął potem rozmawiać ze znajomymi. Wieczorem zadzwoniłam do niego spytałam czemu sie nie odzywa powiedział że nie ma za bardzo czasu teraz ale że się odezwie powiedziałam dobrze czekam papa . i od tamtej pory sie nie odezwał nie wiem co myśleć widzę że mu się podobam ale on jest dziwny jakiś z tym milczeniem ;x

Gość 2211445522114455
i gdzie niby ta milosc?

Gdyby mu zależało by zachowywał się inaczej... Miał tyle szan żeby podejść i jakoś tego nie zrobił ,a czas rozmawiać ze znajomymi ma....

ale ja wtedy rozmawiałam z siostrą siedziałyśmy same na ławce takiej małej i on usiadł na drugiej obok i rozmawiał ze znajomymi

Gość 2211445522114455
Zdziwilo mnie tylko to, ze w tytule jest milosc, a jak przeczytalam, o co chodzi, to nie widze tu zadnej milosci. Tak naprawde, to nie wiem, czy miedzy Wami jest wogole cokolwiek. Moze i cos z tego bedzie, nie mowie, ze nie, ale jak to sie mowi, na dwoje babka wrozyla. Na razie nie wyglada to rozowo, nie pisze, nie dzwoni, nie oddzywa sie, widzi Cie w szkole, nawet nie podejdzie... no nie wiem

hmmm o to ze szkołą to chodziło o to że przyszedł z kolegami ja wtedy już miałam wychodzić on się patrzył wyglądało to na to że szukał mnie wzrokiem bo przestał się rozglądać jak mnie zobaczył ale ja wtedy poszłam założyć kurtkę i wyszłam ze szkoły poszłam sobie z siostrą na ławkę (bo pod szkolą mamy kilka takich ławek) a on sobie usiadł ze znajomymi obok nas tj mnie siostry .

Gość 2211445522114455
Wszystko rozumiem, problem tylko w tym, ze jakos malo z Jego strony tych sygnalow, swiadczacych o zainteresowaniu Toba. Mozliwe tez , ze ty je widzisz i czujesz, a trudno opisac je slowami