Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KarolinaZabrze7777

czy powinnam być zla?

Polecane posty

Gość KarolinaZabrze7777

moj narzeczony obiecal mi dziś impreze andrzejkową. co roku prawie w andrzejki pracuje cala noc, teraz zdarzylo sie ze nie pracuje - jedynie do 21, a on dzwoni do mnie z pracy, ze nie chce isc na impreze, poniewaz jest zimno, pada, ze autobusem jechac tak daleko na 4h, i ze jutro ma na 11 do pracy... a jeszcze dzis rano temat byl aktualny. Stwierdzil,ze lepiej zebysmy posluchali muzyki w domu i wypili drinki w 2kę. ja nastawilam sie na impreze... zadko chodzimy,a on mi wypala ze moze pojdziemy za tydzien gdzies. jest nieslowny... wiem ze powiecie "jejku ale ma problemy..." ale problemem jest jego nieslownosc. nie raz nie dotrzymal slowa. teraz siedze w jednym pokoju a on w drugim. nie wiem czy sie gniewac czy nie... doradzicie cos?

Gość ja też mam zimno w pokoju
doradźcie? gdniew to uczucie- jakby nie było więc albo się gniewasz albo nie :O co, umiesz na zawołanie?

Gość nie gniewaj sie
to tylko drobiazg:)

Gość KarolinaZabrze7777
ojej wiesz... jest mi smutno, ale nie potrafie sie dlugo gniewać. po prostu chcialam poznac opinie osob postronnych,

Gość KarolinaZabrze7777
nie gniewaj sie- a jak bys sie poczula/poczul, gdybys sie nastawiala , kupila nawet sukienke, wyszla wczesniej specjalnie z uczelni a ten komunikuje taka nowine. nigdy nie zaskoczy mnie pozytywnie, zawsze negatywnie :/

Gość KarolinaZabrze7777
prosze niech sie jeszcze ktos wypowie

Gość KarolinaZabrze7777
puki nie wypije calego wina ;) otworzylam sobie i sama slucham muzyki , on drinkuje w 2gim pokoju... wiec doradzcie bo zaraz bede grubo podpita;)

Gość no zła bo obiecał
moze na niedziele? szykuje cos:)? i juz nie bedziesz zła, bo dotrzymał w innym terminie

Gość KarolinaZabrze7777
nie kochana, jutro idzie do pracy do 21. nie ma sensu myslec ze cos przygotuje na jutro

Gość KarolinaZabrze7777
wiec nie wiem co robic, isc do niego i z nim posiedziec w andrzejki czy zostac tutaj. w sumie wszystko mi jedno, wiec pytam was!

Gość kjnokjoj
idz do niego nie marnuj sobie wieczoru

Aleś Ty głupia, Twój facet jutro pracuje, nie chce spędzić całej nocy na imprezie to chyba normalne. Strzelasz fochy jak dzieciak. Powinnaś cieszyć się Jego obecnością, tym że jest a nie pytać na forum czy iść do swojego faceta... Marnujesz sobie wieczór. Nawet nie wiesz ile bym dała żeby mój facet był teraz obok mnie, więc nie wiem nad czym się jeszcze zastanawiasz. Idź do Niego.

Gość karolinazgogolinaaaaaa5
yeahhhh- a co powiesz na to, ze dzis mial na 15:00, moglismy isc wczoraj na impreze, ale nie zaproponowal mi ... a za to dzis sie wykrecil.. zwyczajnie mi przykro...

Przestan szukać dziury w całym. Z powodu jednej imprezy chcesz się kłócić, dziewczyno daj spokój.

Gość rturtutrfutfu
jestes jakas porąbana :o tak strasznie zal Ci, ze nie poszliscie dzis/wczoraj na impreze? Bedziecie mieli chyba jeszcze okazje.. nie oczekuj od niego cudow, on tez jest czlowiekiem, moze byc zmeczony, moze chciec sie wyspac, a nie latać na imprezy.. chyba dobrze, ze zaproponowal cos wzamian, wspolne spedzenie czasu przy drinkach. Docen to co masz, bo niedlugo mozesz to stracic przez takie obrazanie się o pierdoły.

Gość karolinazgogolinaaaaaa5
widzicie problem jest bardziej zlozony. on juz setki razy nie dotrzymywal slowa...

To Go rzuć skoro nie odpowiada Ci jakim jest człowiekiem. Jakich rad oczekujesz pisząc tu?

Gość rturtutrfutfu
Widocznie taki jest, na sile go nie zmienisz. Jezeli tak bardzo Ci to przeszkadza to skończ ten związek i poszukaj sobie kogoś słownego. Zreszta ludzie maja duzo gorsze wady jak "niesłowność"