Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sosssssss

haha widzieliscie to na polsacie ? : D

Polecane posty

pudzian wygrał i po wywiadzie z nim ten dziennikarz cos tam gadał a przeciwnik pudziana wział mu mikrofon i gadał do publicznosci ze to jeden wielki cyrk ustawione itp hahaha samymi fakersami jechał ahahhaha :D

Gość Graoekjdddd
Bo pudzian powinien PRZEGRAC!!! Co za fuck ustawiony!!!

Gość dsadas
hahah widziałem dobrze zrobił bo go oszukali mógł jeszcze wyjebac temu gejowi z polsatu to bym klekł ze smiechu:D:D

Gość Ustaaaawkkka!!!!!
Pudian lezal cała walke koorfa!!!

Gość to bylo najlepsze :D
szkoda ze ten reporter nie dostal w jape :classic_cool: krew by sie polala :D

Gość sossssssssssss gejku
sosssss nie udawaj takiego faceta i tak wiemy że bardziej kręci cie noszenie damskich torebek i pajacowanie :O

Gość lwtb damski bokser
1 runda cala dla thomsona 2 runda remisowa z przewaga na Thomsona i gdzie tu kurrwa zwyciestwo ja pierrodle ale cyrk dogrywka byłaby nieporozumieniem a to goowno to już jest szopka! nie ogladam już tego goowna mma ksw bo to po prostu oszustwo! zajeebane skorrwysyny! jak nie zabijesz polaczka na ringu to i tak przegrasz ja pierrdole pudzian dalej zestrachany gowno pokazal i kondycyjnie tez do dopy

Gość asdweawea
pudzian to ciul przegrał a wygrał:O mogli dac dogrywke i było by sprawiedliwie

Gość pudzian sie do mma
nie nadaje za stary i za bardzo napompowany

Gość pracuje w polsacie
Przecież to było ustawione, jacy wy jesteście tępi. :O MMA to nowa forma wrestlingu. Uciesz kretyna, a sypnie kasą. :classic_cool:

Gość MMA24h
Zanim wszedł na ring i wyrwał mikrofon temu gościowi co tam coś gadał to rzucił gdzieś w tłum pucharem.O mało nie trafił w jakiś dziennikarzy.No cóż.

Gość srghwoeiurhgewriu
pudzian powinien przegrać też bym się wkurwiła ! A ten tomson czy jak mu tam chyba przywalił temu wymoczkowi, na kimś przeciez musiał się wyładowac a on był pod ręką, gdyby jeszcze kamera pokazała to jakieś 20 sekund dłużej to byłoby ciekawiej a tak to ucięli w najlepszym momencie :o

Gość utryelaa
Pudzian ma dopiero jakieś 33 lata a wygląda na 55 latka :o

Gość Radosław111
Czy się stoi czy się leży milion złotych się należy!!!:D Prawda???:D

Gość utryelaa
ja mam 50 lat, a wyglądam na 80 to pewnie przez mleko od byka :O

Gość Lou riderr
Trudno powiedzieć.Wg mnie dużo zależy od stawki i od zawodników.Jeśli są wysoko notowani to raczej tego typu kwestię w grę nie wchodzą. Są jednak pewne wątpliwości co do dwóch walk. Co do tej i tej wcześniej z Kameruńczykiem.Nasz zawodnik się rewanżował za poprzednia walkę z nim która ewidentnie przegrał.Nie miał z nim szans bo gość ma stalowe kopnięcia.Widziałem inne walki tego zawodnika i dlatego ta dzisiejsza budzi moje wątpliwości. Albo totalnie nie był w formie albo nie wiem. Natomiast walka z Thompsonem wzglądała by zupełnie innaczej gdyby była trzecia runda.To jednak zawodnik który walczy na ringu dłużej i bądź co bądź jest kondycyjnie bardziej nadal wytrzymały. Jego pech polegał na tym że dosłownie podwineła mu się noga gdy wstawał przy sznurach. Stracił pion i tyle.

Gość dzołkersssssss
jo, widzielismy. faktycznie chyba walke przegral, cholera wie, ale ludzie, pudzi sie troche nauczyl!!!!!! takze pomalu,do przodu:) i tak, thomson rzucil pucharem:)

Gość Lou Rider
*tzn o tych pisząc"stalowych kopnięciach"miałem na myśli,że takie ma Kameruńczyk.To mocny gość niezwykle wytrzymały i większość zawodników z nim nie miała szans. Teraz był jakiś dziwnie "półprzytomny".Jego przeciwnik czyli Nasz jest dobrym Fighterem ale mimo wszystko.

Gość Wertyhanaw
To proste : Pudzian wygrał bo nie został znokautowany :-}}} Większą ściemę można dostać tylko od księży i polityków .

Gość Lou Rider
Bądź co bądź Pudzian w tej walce był najlepszy jak dotąd. Włączył myślenie.Był bardziej wyważony i kondycyjnie był o wiele wiele lepszy niż wcześniej. Punktuję też wypowiedziami-że wie iż dużo pracy przed nim i nauki.I to jest plus.Nie unosi się i nie urządza jakichś gier tylko bądź co bądź skromnie i do przodu. To jego myśle coraz mocniejsza strona.Dobrze jest. A teraz super Fight -Mamed Khalidov.To jest zawodnik jakiego można spokojnie postawić za wzór.Czasem lubi troche przyaktorzyć np uderzając z półobrotu ale jego niezaprzeczalnymi atrybutami w walce jest opanowanie-myślenie-i wytrzymałość.I ledwie wszedł na ring a już WYGRAŁ!:classic_cool:

ja piernicze ale ten kalidof bestyja :D hahha przerwali juz walke bo kalidof by mu noge złamał haha zajebisty :D

Gość Lou Rider
To chyba już rekordowo krótki czas walki w której Mamed Wygrał.:classic_cool:Trzeba przyznać,że jest fenomenalny.Jedyna walke w jakiej mu było ciężko która pamiętam to walka z pewnym japońskim zawodnikiem w ubiegłym roku.Wygrał choć wtedy mu było ciężko.Ale teraz to po całości heh.:classic_cool:

Gość czarnulka34
Gdy prowadziłam Pudziana na ring krzyczał do kamery "Za POLSKĘ kurwa!". Tego oczywiście media nie puściły?

Gość lwtb damski bokser
buahaahah, sosss pedale, od kiedy interesujesz sie sztukami walki ? :D. Jeebana ciota na strzala :D🖐️

Gość ytustj
gdzie ten link dawać go