Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolka7873458

Chcialabym mieć więcej pieniędzy. A wy?

Polecane posty

Gość karolka7873458

jeśli chcesz zarobić parę groszy, to odwiedz tego bloga i przeczytaj, co możesz zrobić :) warto :D ale tylko dla wytrwałych! :D:D http://blog.tenbit.pl/oszczedzanie/

Gość karolka7873458
A może znacie jakieś sposoby na oszczedzanie? Wasze opinie też są mile widziane;D

Gość karolka7873458
dzięki, przyda mi się;)

Gość karolka7873458
Jestem na tym tydzień, także wypłaty żadnej jeszcze nie dostałam,ale czytałam opinie różnych osob, ktore oszczedzają w ten sposob, no i te linki, które są u mnie na blogu są wypłacalne na 100%.

Gość humorek.... :)
roject Manager usiadł w samolocie obok małej dziewczynki. Manager zagadał do dziewczynki czy ma ochotę trochę z nim porozmawiać. Dziewczynka zamknęła spokojnie książkę którą czytała i powiedziała: - Ok. Bardzo chętnie. Więc o czym będziemy rozmawiać? Manager na to : - Może o logistyce? - OK - odpowiedziała - to bardzo interesujący temat. Mam jednak pytanie: Jak to się dzieje że koń, krowa i jeleń jedzą to samo, czyli trawę. Jeleń wydala małe suche kuleczki, krowa duże, płaskie, rzadkie placki, a koń wysuszone klumpy. Może potrafi mi Pan wytłumaczyć co jest tego przyczyną? - Nie mam pojęcia - odpowiedział manager po chwili zastanowienia. Na to dziewczynka: - Czy czuje się Pan zatem naprawdę wystarczająco kompetentny by rozmawiać o logistyce skoro temat zwykłego gówna przekracza pańskie możliwości?

Gość karolka7873458
A mam w planach zrobienie jeszcze paru innych rzeczy,ale to powoli, najpierw musze to ogarnąć, no i czasu za dużo też nie mam,bo matura w tym roku ;)

Gość karolka7873458
to co, nie ma chętnych?

Kurde,pewnie dużo czasu to klikanie zżera,a forsy jak na lekarstwo.:( Zdaje mi się,że niezbyt się to kalkuluje.Zważywszy na to,że prąd będzie droższy.:(

Gość karolka7873458
Hm, no nie wiem. Ja do tego podchodzę w ten sposób,że i tak siedzę na necie, więc co mi szkodzi poklikać chwilę? :) A 30zł to zawsze coś. :) W każdym razie, jeśli faktycznie po miesiącu się zniechęcę,to pewnie też to zostawię,ale na razie, jeden raz mozna spróbować :)

Może też spróbuję? Chociaż,nie obiecuję,że na mnie coś zarobisz...:D :D :D Będę śledzić Twój blog.:)

Gość karolka7873458
Okey :) Oszczędzanie jest wciągające :) Może nawet trochę za bardzo xD Gdybyś zdecydowała się na tę formę "zarobku", to prosiłabym o rejestrację z moich linków, ponieważ dałoby mi to kilka dodatkowych groszy :) Z góry dziękuję:)

Gość a ja wcale nie
chciałbym więcej normalnych LUDZI, a nie POyebanych zakłamanych skooorwieli, którzy dla kasy zrobią wszytko...

Gość karolka7873458
Głupie gadanie. to,że komuś zalezy na pieniądzach, wcale nie znaczy,że zrobi dla nich wszystko. Są pewne granice, których normalny człowiek nie przekracza. Wartości moralne, kultura i dobre wychowanie również są bardzo ważne. Chęć bogacenia się nie jest sprzeczna z byciem, jak to określiłeś/aś normalnym człowiekiem, choć można się spierać, czym jest normalność. Poza tym, daruj sobie prowokacyjne zagrywki w stylu celowego POwiększania liter,bo na ludzi inteligentny takie rzeczy nie działają, niezależnie od tego,czy popierają pis, po czy ruch palikota. Jeśli chcesz, możemy porozmawiać "normalnie", jak cywilizowani ludzie, nie jak politycy, do których ewidentnie masz jakiś żal.

Bardzo dobrze napisałaś,karolka.🌻 Oczywiście,gdyby co to z Twoich linków.:)

Gość a ja wcale nie
Jak na potrzeby moje i rodziny kasy mam naprawdę dość... Może bez wydumanych luksusów, ale wystarcza na wszytko... A wkurwiają mnie takie oszukane linki jak twoje. bo to kurewskie oszustow jest. tekie oszustwa jak twoje w linku powodują kryzysy, z kóym teraz mam do czynienia. Bo oszukujesz!!! I w głęboko w d.. mam mam "kulturę", gdy widze takie oszukanie i zakłamne ścierwa!

Gość a ja wcale nie
Coś się nie podoba? Prawda "boli"? Czy to zamiast " :D " ludziki dziś to POdłe (wileki litery CELOWE) zakłamane skoorwiele. A ja tego nie cierpię! I będę o tym pisać!

Gość karolka7873458
Nie są oszukane. Moja kultura osobista nie pozwala mi w pełni wyrazić mojej opinii na twój temat,ale cieszę się,że tacy ludzie, jak ty, nie są u władzy, bo wtedy dopiero mielibyśmy armagedon. Spoko, możesz sobie pisać, co chcesz,ale mnie to nie obchodzi, ponieważ mam odmienne zdanie na ten temat.

Gość karolka7873458
Marketa, dziękuję ;*

Gość a ja wcale nie
Wszystkie "linki" i inne gówna takie jak SMS są oszukane. I pierdolę twoją "kulturę", bo jest tak samo oszukana jak twoje liniki! Pierdoloni Oszuści!

Gość karolka7873458
I na tym zakończmy tą jakże konstruktywną dyskusje. Chyba,że masz coś jeszcze do dodania? Jeśli tak, to pozwól,że odczytam to jutro, ponieważ lecę oszukiwać dalej ludzi, co by pogłębić kryzys, na którym nieustannie się wzbogacam. Cześć!

Gość karolka7873458
odświeżam temat :)

Gość Ja też podniosę.:)
:)