Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alanowa

Witam czy wytrysk przedwczesny ma wystarczajaco duza iloesc plemnikow?

Polecane posty

Gość Alanowa

Witam czy wytrysk przedwczesny ma wystarczajaco duza iloesc plemnikow zeby zaplodnic kobiete?

Gość Alanowa
Dodam tylko ze bylam ostatni dzien okresu i tego dnia doszlo do bardzo krotkiego stosunku malej zabawy bez wielkiego finalu lecz obawa o przedwczesnym wytrysku zostala partner twierdzi ze takiego nie bylo i wszytko bylo pod kontrola ale z tego co wiem tego przedwczesnego wytrysku nie odczuwa sie bardzo wiec mogl to byc ulamek sekundy czy uwazacie ze moge byc przez ta zabawe w ciazy?

zapewne chodzi Ci o płyn preejakulacyjny, to nie jest to samo co przedwczesny wytrysk więc tutaj zachęcam do poczytania o obydwu tych rzeczach w google co do Twojego pytania - preejakulat NA PEWNO był ponieważ to się wydziela zawsze facetowi podczas podniecenia, działa tak jak mokra cipka u kobiety - ułatwia poślizg przy stosunku, więc co do tego to na pewno się ten płyn pojawił każdy niezabezpieczony stosunek może skonczyć się ciążą, stosunek przerywany to żadna metoda antykoncepcji, wiec oczywiście mogliście wpaść, ale nie wiem jak długie masz cykle, bo byłaś na samym poczatku cyklu (ostatni dzien miesiączki to wnioskuję 6-7dzien cyklu max), wiec jeśli Twoje cykle nie są bardzo krótkie to zapewne ciąży nie bedzie, ale nigdy nic nie wiadomo - licz sie z tym, że jest możliwość ciąży, już tu na forum były takie co zaszły podczas okresu i zdziwione że jak to

Gość Alanowa
poczatek cyklu miala 21 a koniec 26 wczoraj wiec ciezko powiedziec czego sie spodziewac

ostatni cykl był dosyć długi, ale no nadal nie wiem czy masz takie długie zawsze, czy różnie, no niewazne tak jak mówiłam - stosunek przerywany zawsze może skonczyc sie ciążą, szczególnie jak ktoś sie nie orientuje kiedy ma dni płodne itp

Gość Alanowa
dziekuje ci za pomoc :) pa

aa.. myślałam, że chodzi o 21 poprzedniego miesiąca, założyłam, że kobita wie co to cykl, no ale widać to był mój błąd i sie zasugerowalam