Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolo62067

grzybica pochwowa

Polecane posty

Gość lolo62067

Jestem w ciąży i mam grzybicę pochwową...Ginekolog zapisała mi Pimafucin globulki biorę je na noc przed snem gdy budzę się rano i się załatwiam wylatuje biała pianista masa czy to normalne???? Miała jakaś Pani taką sytuację??

Gość lolo62067
Ciekawe jak Ty byś była wieku moim czy byś wiedziała co sie dzieje... głupie komentarze zostaw dla siebie

Gość wioletta**
kazdy lek "wypływa"jak sie rozpusci;) dorosla kobieta a zadaje durne->nie krytykuj jej,moze nigdy nie miala zadnej infekcji i nie musiala uzywac globulek,nie wie to pyta!!

Gość ojojojojoj
przy grzybicy to chyba normalne ze sie martwi co sie jej wydostaje :/ tez je mialam i tak ma byc a powiem ci jeszcze ze gdyby Cie tam swędzialo to zajebista jest masc pimafucin:) powodzenia

Gość Podobnie
Pimafucort krem jest jeszcze lepsza. A ja kiedyś miałam takie żółte globulki to dopiero był dramat. cała bielizna poplamiona :D

Gość koalkkak
jeżeli takie stany masz często to zrób sobie badanie na chlamydię

Gość koalkkak
a ta "biała, pianista masa" to normalne w takim przypadku. Nie masz powodów do zmartwień

to jest normalne gorzej jak by Ci nie wypłynęło nic, koniecznie po kuracji zrób posiew mikrobiologiczny i zafunduj sobie kuracje probiotykami, dodatkowo możesz się chronić przed nawrotem grzybicy smarując się Provag żelem gdyż on obniża pH pochwy co zapobiega infekcjom.

Gość werasamawdomu
wszystkie srodki dopochwowe które znam wypływają, szczególnie rano kiedy sie człowiek spionizuje. ja po kuracji na grzybice dostałam jeszcze lactovaginal, stosowałam ok tygodnia i też wypływał. póki co mam spokój z choróbskiem.

Gość agula8
jesli dzieje się tak tylko rano to napewno jest tak jak dziewczyny piszą, że wylatuje resztki leku. Zazwyczaj tak jest że po lekach dopochwowych jakies resztki wychodzą. profilaktycznie możesz sobie używać provag żelu, jest bezpieczny w ciąży-ja też stosuję-raz dziennie wieczorem. Tubka za 12 zł starcza mi na 1,5 m-ca, ale nie używam juz zadnego płynu do higieny intymnej.pozdr

Gość lady bronka
wypływanie resztek leków jest normalne, nie przejmuj sie. zafunduj sobie po kuracji jeszcze lactovaginal dopochwowo na uzupełnie flory bakteryjnej, ale oczywiście najpierw zapytaj lekarza na wszelki wypadek.