Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość htc desire hd

jak namierzyc skradziony telefon?

Polecane posty

Gość htc desire hd

Wczoraj nad ranem ktos ukradl mi telefon HTC Desire HD czy jest mozliwosc namierzyc taki telefon jesli jest on wylaczony ? sprawa zostala zgloszona na policje ale jak narazie chyba nic z tym nie robia

Gość Człowiek o dwóch donglach
A jaki on ma system operacyjny?

Gość htc desire hd
chyba android

Gość ale wypas............
Zapiło się to się tak niestety dzieje. Po co na dyskę brałaś taki telefon :/

Gość htc desire hd
mojego chlopaka pobili stracil przytomnosc i mu wtedy ukradli to nie bylo na dyskotece

Gość Romeczka mam na imię
sama plącze sie w twoich wypowiedziach

Gość htc desire hd
on mial moj telefon nie bd sie tlumaczyc jak to wszystko wygladalo po prostu pytam sie czy mozna go jakos namierzyc samemu czy nie

Gość htc desire hd
aha ok dziekuje :) ale nie nma takiej mozliwosci zebym ja poszla do play i oni mi pomogli ? to moze byc tylko policja?

Gość W niemczech sie je
tak tylko policja pod warunkiem,że się będzie im chciało to sprawdzać,Jasne ?

Gość htc desire hd
tylko ze to jest nie dosc ze kradziez to jeszcze pobicie wiec bd sprawdzac chyba tak mi sie wydaje tym bardziej ze chlopak wyladowal w szpitalu

Gość Teraz to raczej nic
sie nie zrobi. Na przyszłość, należy wiedzieć ze na każdy telefon który ma system operacyjny, czyli np Android, Symbian, Windows Mobile można zainstalować specjalny program antykradzieżowy. Np. ktoś kradnie nam telefon, wkłada swój numer telefonu i taki program po kryjomu wysyła smsa na wczesnej ustalony numer. Wtedy znamy numer złodzieja i znacznie to ułatwi odzyskanie telefonu. Tak samo telefony samsunga, takie bez systemu maja taka funkcję wbudowaną. Nazywa to sie Mobile Tracker

Gość slodka mika
masz papier w policji, wiec sprobujcie u operatora. Jesli telefon byl na Ciebie to sprawdz w papierach IMEI i sprobuj u operaotra, moze cos zalatwisz

Poszukaj kogoś znajomego kto pracuje u Twojego operatora komorkowego (serwisant BTS byl by ekstra). Ew. kogoś znajomego ze służb (UOP np). Nie wierzę, że policja będzie śledzić ten telefon. Nie słyszałem aby policja sama tak odzyskała telefon zwykłego obywatela.

Gość W niemczech sie je
operator nie zajmuje sie poszukiwaniami skradzionych telefonów ludzie !!!

mi ukradli cala torebke z diokumentami i telefonem,na ktory pozniej dzwonilam ustalilismy,ze odkupie swoje rzeczy ale telefon sie rozladowal i do spotkania nie doszlo policja po kilku miesiacach umorzyla postepowanie oni zwyczajnie nie maja checi i czasu zajmowac sie takimi pierdolami moze inaczej jezeli chodzi tez o pobicie

Gość ja mam takie figurki
jacek ma racje, policja nie szuka takich dupereli ... a jak cos "znajda" jest to z reguly przypadek ;/

Gość htc desire hd
dzieki za odpowiedzi ale zeby zalogowac sie na tej stronie to musze miec przy sobie telefon bo probowalam ale cos nie wchodzilo

Gość rudy rydz 35
mogą dojść po adresie imei . Jeśli kupiony byl w salonie napewno taki posiadasz na pudelku.Po takim adresie jesli ktos glupi i wloży karte ktora jest zarejestrowana na niego dojdą:-) A nawet jeśli nie oni maja bilingi -po bilingach dojdą .Tak więc skoro zgloszone to spoko.

Gość htc desire hd
tak na pudelku byl ten IMEI ale jak tu mowicie ze policja nie szuka to juz nie wiem co robic mam niby mowili mi ze 10 lat taki telefon jest zarejestrowany w bazie jako kradziony wiec moze nie odpuszcza tak szybko ;] czyli jesli mialabym jakiegos znajomego ktory pracuje w play to moglby mi na lewo zlokalizowac ten telefon

Gość o majjj gooot
jest w bazie policji nie play . Jak mnie draznia tepe dzidy wrrr.

Gość htc desire hd
o majjj goooot-> jakbys czytal to zauwazylbys ze ktos pisal tam ze moglabym isc do play jesli mam kogos znajomego i moze mi znajdzie mnie bardziej denerwuja takie debila jak ty

Gość o majjj gooot
htc desire hd Jak bys nie byla tepa dzida to bys w glupoty nie wierzyla tyle w temacie.

Gość htc desire hd
nie mialam nigdy takiej sytuacji wiec nie wiem watpie ze ty jestes taki blyskotliwy i znasz sie na wszystkim:)

Gość o majjj gooot
Ludzie nie znaja podstawowych przepisów i praw podstawowych rozumiesz ? Mieć tel i w razie kradzieży nie wiedzieć co zrobić albo kupują wadliwy towar i nie wiedza ile maja czasu na jego zwrot .To są podstawowe rzeczy,na wszystkim to nikt sie nie zna ,ale podstawy np matmy powinno sie znac :)

Gość htc desire hd
No tak nie znaja wiesz wszystko zostalo zgloszone na policje tylko sama chcialam jakos sprobowac chociaz znalezc ten telefon bo nie wiem jak policja zalatwi ta sprawe czy oleja czy nie

Gość gość
czesc bylam u corki w domu dziecka byla tam inna matka i jestem pewna ze to ona mi wziela moj Samsung galaxy s 3 bylam na policji a oni ze nic nie moga zrobic tylko anzeige jak mam namiezyc gdzie moj tel jest wylaczyla go mialam na abonament pomozcie

Gość gość
jak mam zobaczyc gdzie moj tel Samsung galaxy 3 sie znajduje jest wylaczony pomozcie jak go namiezyc

Gość NAMIERZYLAMTELEFON
Spróbuj przez i-mobi pl namierzyć:D

Gość teresakowal
Sam korzystam z różnych aplikacji do śledzenia dziecka co jest niezbędne. polecam zapoznać się z https://mobili.com.pl/