flysosume 0 Napisano Listopad 27, 2011 Hej :> Do sylwestra jeszcze ponad miesiac , wiec trzeba juz zaczac myslec o tej nocy :> kazda z nas chce wtedy wygladac dobrze :> chcialabym zaczac diete , zeby kila kilo bylo mniej :> nie mowie o glodowce , ale o zdrowej diecie bez slodyczy i fast-foodow :> nie chodzi mi tylko o diete ale tez o ogolna poprawe urody , wiecie codzienny balsam i te sprawy :> Ktos ze mna ?:> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hazel 0 Napisano Listopad 27, 2011 jaaa bardzo chętnie :) od jutra oczywiście :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
flysosume 0 Napisano Listopad 27, 2011 tak , od jutra :> dzis bedzie ostatni dzien wolny :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lajla90 Napisano Listopad 27, 2011 Ja się chętnie dołącze, bo muszę zrzucić parę kg :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
flysosume 0 Napisano Listopad 27, 2011 ja zamierzam ograniczyc jadlospis do jakis 1500 kcal. dziennie :> i moze uda mi sie odstawic moja ukochana cole :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hazel 0 Napisano Listopad 27, 2011 ja mam plan zrezygnować ze słodyczy (moja zmora!), jeść codziennie owsianke na śniadanie, więcej warzyw i owoców no i kolacja o 19 max. pasowałoby dorzucić jeszcze ćwiczenia.. ale ciężko oj ciężko się zmotywować :P no a do zrzucenia nawet nie wiem ile mam.. obstawiam że jakieś 9 kg no ale do sylwestra to tak z 5 kg by wystarczyło :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość białaczka Napisano Listopad 27, 2011 niektórzy chudną bez wysiłku :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
flysosume 0 Napisano Listopad 27, 2011 ja chce tez tak z 5 kg. :> slyszalam ze ocet jabłkowy jest dobry i zielona herbata :> wiecie cos o tym ?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lajla90 Napisano Listopad 27, 2011 Ja powinnam pic mniej piwa i drinków, bo myślę że także przez nie nie mogę schudnąć. Za słodyczami nie przepadam, a fast foody juz ograniczyłam, ale widocznie to za mało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lajla90 Napisano Listopad 27, 2011 Podobno czerwona herbata pomaga w odchudzaniu, a co do octu to mojej przyjaciółce pomógł w odchudzaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
flysosume 0 Napisano Listopad 27, 2011 no tak , alkohol ma duzo kcal, naszczescie ja narazie jestem na antybiotyku to nie moge pic :> podobno jeszcze kefir dziala bardzo dobrze na przemiane materii :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baba plotkara Napisano Listopad 27, 2011 zobacz tutaj: http://bit.ly/rZT6j8 przyda Ci się. ;d:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lajla90 Napisano Listopad 27, 2011 O kefirze nic nie wiem, ale chyba spróbuje octu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dove_dove Napisano Listopad 27, 2011 Ja się mogę przyłączyć :) chiociaż na sylwestra się nigdzie nie wybieram a moje plany odchudzeniowe są dalekosiężne, ale w grupie łatwiej... z tym że ja na diecie jestem już 6 dzień i po 5 dniach stosowania zrzuciłam 3,1 kg, ale przedemną jeszcze z 20... :/ ponadto też stosuję balsamy, peelingi, masaże a od grudnia karnet na siłownie, fitness i basen... czuję że się uda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dove_dove Napisano Listopad 27, 2011 co do herbat to najlepsze zielona i czerwona... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
haendem 0 Napisano Listopad 27, 2011 jaka masz diete dovedove? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lajla90 Napisano Listopad 27, 2011 Ja się własnie nażarłam i jestem na siebie wkurwiona :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dove_dove Napisano Listopad 27, 2011 stosuję zasady z diety strukturalnej -> jem w 90% produkty strukturalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
haendem 0 Napisano Listopad 28, 2011 to ja dolacze :) dovedove a napisz co jesz przykladowo w ciagu dnia... 3 kg w 5 dni to duzo, gratuluje :) ja nie jem slodyczy od 28 dni. ani kawaleczka :) schudlam dwa kilo i poprawila mi sie cera. teraz chce zrzucic przynajmniej 6-7kg do sylwka zamierzam odstawic zupelnie pieczywo, poza ewentualnie dwoma kromkami chrupkiego lub odrobina platkow dziennie. poza tym musze ograniczyc wieczorne jedzenie. zaczynam dzis. do sylwestra zostalo 33 dni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hazel 0 Napisano Listopad 28, 2011 cześć dziewczyny :) no i jak tam? mój dzień zaczął się pozytywnie, zjadłam trochę owsianki teraz piję sobie kawke, a na popołudnie umówiłam się już do fryzjera :) jak zmiany to zmiany :P no i tak, zważyłam się a więc mogę skonkretyzować cele: mam 177 cm wzrostu i obecnie ważę 75,4 kg, waga do której zmierzam to 67 kg, także mam do stracenia 8 kg z hakiem :) jak się zmobilizuję to po 2 miesiącach będę laska :P póki co, do sylwestra byłabym przeeeeszczęśliwa gdyby udało mi się osiągnąć 6 z przodu, ale że święta będą po drodze to bądźmy realistkami i niech będzie, że mój cel to 71-72 kg :D a wam jak idzie? :) pełna motywacja? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
usb and adsl 0 Napisano Listopad 28, 2011 zaprosze do siebie albo ja zostane tu\! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
flysosume 0 Napisano Listopad 28, 2011 ja dzis poczytalam o tym occie jablkowym , i ma duzo pozytywow :> dziala dobrze na cere i wg :> chcialam go zrobic sama ale miesiaca mi sie czekac nie chce :/ ja musze sie nauczyc jesc regularnie co 3 h , bo teraz jem jak akurat mam chwile i wychodzi mii na to ze raz prawie nic nie jem a innego dnia mam napady , mam nadzieje ze jak zaczne regularnie jesc to mi sie metabolizm poprawi :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chwaścik 0 Napisano Listopad 28, 2011 hej trzymam za was kciuki, tez chce zrzucić parę zbednych (dla mnie) kilogramów, do sylwestra pewnie nie uda sie 5 ale tak jak jedna z was mam długoterminowe plany;] POWODZENIA!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach