Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Chyba spodobałem się pewnej dziewczynie z kościoła

Polecane posty

Gość lena marlena @
martwisz się czy cieszysz?

Gość to.... idz
do kosciola Glupia Cipo!!!!!!!!!

Gość niesamowiteeeeeeeeeeeeeeeeeeee
a ja sie spodobałem dziewczynie w sklepie:D

A nie wiem. W sumie ładna dziewczyna i wygląda na bardzo wartościową, ale póki co nie jestem zauroczony. Myślę o tamtej.

Gość a powiedz mi bo mnie to
interesi dlaczego Ty każda z Kościoła określasz mianem : wartościowej ? u nas laska dorabia jako prostytutką a takich nie popierasz a co niedzielę w Kościele jest ? czytasz to z aury czy rozstawu uszu ?

Gość chyba to pchła
na miedzy ;) masz te fantazje dzieciaku

Gość kultura zobowiązuje mnie
Loooser opisz tą sytuację konkretnie. Bo chyba nie przebrałeś sie za księdza.?

Gość kamaje00
Ale fajnie. A ja nigdy nie wiem czy sie komus podobam. Jak Ty rozpoznales to?

Gość luuuzik
to proste widzac ja azymut mu drga budzac sie i to znak ze zobaczyl kobiete ha ha ktora gdyby wiedziala ze to stary stalker nekajacy parafianki wialaby gdzie pieprz rosnie i jeszcze nalozyla torebka po lbie

Gość chłopcze jesteś żałosny
wcale jej się nie podobasz, pewnie obrzuciła Cię wzrokiem myśląc: ale frajer, ławkę blokuje a Ty już płoniesz: ONA MNIE PRAGNIE !!! JEST DZIEWICA HURRRRAAA ! Za ROK ŚLUB !! Przepraszam , że spytam czy ktoś tutaj otarł się o psychologię i może mi napisać jak zakwalifikować taki przypadek ?

Gość Wlochy
Człowiek który ma problem z rozumowaniem świata

Gość luzer....
Powiem tak mojej ukochanej i bedzie moja CZeść jestem looooser, nie mam pracy i ambicji ale jak mine pokochasz to będziemy życ miłością i renta dziadkełe. Poseksimy się po slubie i zamieszkamy razem w moim pokoju w domu moich rodziców. :classic_cool:🖐️

Gość terapeuta Looooosra
Za trudne pytania Looooserowi zadajesz. On ma schematycznie poustawiane otoczenie, aby ze swoim schorzeniem jakos sie w nim mimo wszystko orientować. Zatem wszystko szufladkuje i potem otwiera te szufladki, chcąc rozpoznać z czym ma do czynienia. Alfabet Looosera: Autoerotyzm- coś czego nie ma chociaz jest, bo nie wilno aby było. Burdel- impreza młodzieżowa Czas- rzecz, której nie trzeba mierzyć, chyba ze jest czas losowania lotto, to trzeba nie przegapić Dziewica- piękna dziewczyna z brązowymi, długimi włosami ubrana w adidasy, ciemną kurtkę, uczeszczajaca do kościoła na msze. itd. Burząc schematy, zadając niewygodne pytania, powodujesz zamieszanie w umyśle Loooosera, z którym nie może sobie poradzić i wycofuje sie w bezpieczna magmę własnego zaburzenia, gdzie niedobry świat i niedobrzy pytajacy ludize nie docierają. Zawiesza się .

Gość ejjjj nie róbice z loooserka
jaiegoś ułoma :(

Gość Wlochy
a kim jest ?

Gość terapeuta Looooosra
Zespół Aspergera dosć skrajny zahaczający o autyzm, plus kastrujące wychowanie matki dewotki. Osobowość niezdolna do uczuć wyższych i nawiazania kontaktu emocjonalnego z drugim człowiekiem, takie zwierzę z mózgiem homo sapiens bez elementów cżłowieczeństwa.

Gość luuuzik
Witaj Terapeuto ;) nie masz pojecia pod iloma nickami dzisiaj nasz milusinski pisal oczywiscie obrzucajac miesem, jakzeby inaczej

Gość przesadzacie luzer to
PROJEKT nie ma innej opcji :classic_cool:🖐️

Gość luuuzik
" Dziewica- piękna dziewczyna z brązowymi, długimi włosami ubrana w adidasy, ciemną kurtkę, uczeszczajaca do kościoła na msze. " hi hi to sie blondynki oburza zdaniem Loserka pewnie perhydrol im blonki rozpuszcza ;)

Gość terapeuta Looooosra
Witaj, a co mu pozostało? Asperger jak dorwie jakiś pomysł to eksploatuje go tak długo, że już dawno by sie kazdemu znudziło. A ci chorzy mogą powielać swój schemat dnia przez lata aż do smierci i nie znoszą jeśli zmieni sie chociaz jeden element tej rutyny, chociaż na milimetr.

Gość wszystko cool
tylko czemu na tematach BSA luzer pisał jakie to aryjki (sic!) nie sa piękne i wartościowe? Przecież aryjka BSA to blondyna z niebieskimi oczami :D

Gość terapeuta Looooosra
A co to aryjka? Rasa kaukaska ma od blond do ciemnobrązowych włosów. Słowianie mają jasnosłomiane włosy w dzieciństwie, w wieku dojrzałym to najczęściej ciemny blond, szatyni. Blondynka jako dorosła kobieta chyba to wpływ genów z najazdu WIkingów ;)

Gość luuuzik
no to wlasnie jest kolejny dowod na jego hipokryzje

Gość poszukaj tematów prawiczka
nazola BSA czy jakoś tak. To ten co się w lesie ukrywa przed żydowskimi satelitami. A tu kilka cytatów loosera o arjkach wrazz linkami http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4961344&start=3210 22:43 [zgłoś do usunięcia] Looooser No jak aryjki to blondynki i szatynki, a rude to nie bardzo, chyba zadna ruda mi sie nie podobala. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5015277 13:19 [zgłoś do usunięcia] Looooser Powinna być piękną dziewicą, najlepiej jak najmniej kontaktów z facetami, bez jakiegoś całowania i macanek z przypadkowymi kolesiami. Czyli wiadomo, że wartościowa, dobrze jeśli będzie aryjką (oczy nie brązowe).

Gość luzer nie lubi
brazowookiej azjatyckiej, potatarskiej, dziczy :classic_cool: 🖐️

Gość luuuzik
to on chyba niepatriota ale rasista bardziej i dązy do segregacji i znowu chce nadczlowieka tworzyc ? a fuj

Gość buah hah ah hah
to jest piękne "owinna być piękną dziewicą, najlepiej jak najmniej kontaktów z facetami," :classic_cool: to prawie jak to http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5035477&start=0 " 14:37 br11112 Niektóre kobiety żyją w przekoaniu że nie ma znaczenia ile razy były z kimś w łóżku. Ale dla mnie jest różnica. Ja brzydzę się kobiet które były z kimś w łóżki. Brzydzę się spermy która została w pochwie. Brzydzę się mieć kontakt fizyczny z miejscem które zostało zanieczyszczone spermą innego kolesia. Co wy o tym sądzicie? Wiecie że jak ktoś raz was do łóżka wziął to u innego nie macie szans, bo szię brzydzi?" co prawda to pewnie też loooser :D

Gość luuuzik
no tak sperma zostaje już na wieki i sobie tak pomieszkuje, matko co on mial z biologii ? moze wierzy w pasteryzacje nasienia ? Bóg czuwal nad ta dziewczyna ze sobie kogos znalazla, ale by wdepnela :(

Gość terapeuta Looooosra
Za pamieci, to chyba teraz podoba mu sie właśnie brązowooka.