Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Chyba spodobałem się pewnej dziewczynie z kościoła

Polecane posty

Gość buah hah ah hah
zrobiłaby sobie skrobankę i wyskrobała to zaschnięte nasienie z wewnątrz :classic_cool:. Ale ona pewnie jest wartościową dziewica co nie miała orala, anala, waginala, pod pachala, stopala, całowania i co tam jeszce można wymyslic.

Gość luuuzik
buah hah ah hah oczywiscie nie byla u mezczyzny:ginekologa, stomatologa ani nie obslugiwal jej kelner, nie uswiadomiona, zakompllksiona i nie wie ile mezczyzna ma czlonkow bo tata zablokowal jej w google brzydkie obrazki ;) ;) a ze looooser wprawnie posluguje sie wikipedia / chociazby wczorajszy przyklad jak sie cieszyl ze Watykan zakaze seksu przed slubem / to pewnie w pierwsza noc odpali kompa i beda robic to wedlug instrukcji na wiki ;) ;) tylko zeby mu wirus sie nie wdal

Gość watykan zakaze
seksu przed ślubem? W sensie "Panstwo Watykan" czy watykan jako głowa kościoła? Bo jak państwo to ona ma z 200 obywateli i prawie wszystkich mężczyzn a zwiazki partnerskie i sluby jednopłciowe tam jeszcze nie dotarły :D.

Gość Looooooser na pomarańczowo
Śmiać mi się chce z was frajerzy, ja mam żonę i szóstkę dzieci, a prowokujemy sobie razem bo się nam trochę nudzi- takie życie bilionera w willi z pięcioma basenami

Gość Looooooser na pomarańczowo
szczególnie uwielbiam ten basen w małe kwiatki który matka podkłada pode mnie na poranną kopkę :)

Gość naszaklasanagolasa
Looooooser na pomarańczowo szczególnie uwielbiam ten basen w małe kwiatki który matka podkłada pode mnie na poranną kopkę :) :) :) :) :) :) :) GRATULUJE RIPOSTY !!!!!!!!!!!!!!!! NUMERO UNO DNIA :)

Gość a tu luzer rozwiazuje testy
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5037251 i ma duzo % w wolności gospoadarczej. :D i w ogóle uważa się za prawicowca i zwojennika korwinna mikke :D przecież ten typ nie pasuje do wolności gospodarczej a do poglądów JKM to już w zupełności. Przecież JKM stawia na samodzielność i zaradność. wszystko ma byc rynkowe i według własnych osiągnięć, zaradności i pomysłów. Nie wiem jak to się z loooserem łączy :O

Gość luuuzik
Przecież JKM stawia na samodzielność i zaradność. Otoz to ale zdaniem Loooosera on jest zaradny bo chodzi na drapki i do kolektury samodzielnie :) zauwazylem ze on lubi sie chowac za wielkimi ludzmi ich haslam jakby to on byl ich Tworca a to taki kret ktory chce miec lukrowane piorka, tu JKM tam Benedykt albo Fromm he he , wczujmy sie w sytuacje dziewczyny ktora kiedys zbladzi w jego kierunku - powiesi sie po tygdoniu jak nic

Gość luuuzik
a ja mogę ? z góry przepraszam za wulgaarne slownictwo Wśród dziewczyn zauważam coraz większy upadek Żadna mi nie chce nadstawić zadek Szerzy się k**ewstwo już wśród małolatek Bo pogardzają mym dużym batem Tym bardziej doceniam te piękne Polki szczere Dla których jestem jurnym ogierem Tylko kobieta i mężczyzna tworzy rodzinę I płodzi do mnie podobną gadzinę Bez rodzin ten naród w końcu wyginie Tak jak ja bo z nieróbstwa słynę

Gość fromm pisał coś o dziewicach?
:D🖐️ Mam gdzieś jego "o sztuce miłości" i jakaś kompilacje z suzukim o zen i psychoanalizie :classic_cool:. Jakos mi te poglądy na miłość i dojrzałość do dorosłego życia nie pasują do looosera. Chociaż dawno to czytałem to może już nie pamiętam co tam jest. jak się zbłaźni to się okaże że ona go pewnie kojarzy/zna/podnieca sie ale sie wstydziła bo... ostatecznie jak się bardzo źle zachowa to wyjdzie na to że to niedziewicza suka

Gość luuuzik
on nagina rzeczywisotsc do wlasnych potrzeb, moze Fromm wspominal o milosci czystej a jemu juz sie to z całka od razu skojarzylo

Gość ja się nie mogę nadziwić że
on chce żeby to jego podrywały kobiety, a potem pisze, że gardzi śmiałymi, to jak nieśmiała dziewica świętojebliwa ma do niego zagadać, brzuchem ? i jeszcze pozuje na Gościa a prawda jes taka, że kobiety go nie zauważają bo nie ma czego a nie, że marzą o nim po nocach i dniach a nawet w kościele mamę pewnie jest wstyd przed koleżankami, że syn dorosły, nie ma pracy, nie ma studiów, jest niezaradny a przecież fizycznie zdrowy

Gość do tej wyżej
zaerknij tu http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4992163 Włąśnie siedzi w drugim pokoju rodzina, którą widziałem ze 3 razy w życiu, jakaś dziewczyna którą pierwszy raz widzę. Żeby ich uniknąć poszedłem na spacer do Rynku, prawie 2 godziny byłem, wróciłem a tu dalej siedzą. Jak wróciłem, to się przebrałem i poszedłem do swojego pokoju. Ale jestem aspołeczny. Jakoś nie widzę sensu tam siedzieć jak na kazaniu. Ciekawe czy mnie opieprzą rodzice i dziadek.

no to on jest dzik i to do kwadratu w dodatku ubezwłasnowolniony mentalnie przez rodzinę, no ale skoro piszecie, że dziadek mu daje pieniądze to nie ma się co dziwić, że portkami trzęsie bo źródełko wyschnie, jemu to się chyba podoba samo bycie zauroczonym dla samego zauroczenia a jak już mu dziewczyna na widelec weszła to uciekł, czyli taki erotoman gawędziarz - co bym zrobił gdyby a nie robi nic i tylko innych przezywa, brak słów

Gość zbiorełe ciekawełech tematełe
Gość luuuuzik
a ja mu taka piekna przerobke stopki zrobilem :( i wiecie co ? zglosil do usuniecia

buahah ha hah ja nie miałam pojęcia, że to przybrało aż taki obrót normalnie eutanazja wskazana bo to niereformowalna jednostka na którą wszyscy łożymy