Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

załamana :(

Wczoraj przejechano moją kruszynkę :(

Polecane posty

Gość Wymyślna Ewa...........
jednego kundla mniej :-)

ja jak usypialam starego i chorego na zaawansowanego raka jamy brzusznej jamniczka to plakalam caly dzien..i bylam z nim do konca jak odchodzil, bylam blisko niego gdy umieral i plakalam strasznie nawet przy tej weterynarz co przeprowadzala na nim eutanazje. potem dochodzilam do siebie bardzo dlugi czas.. ja nawet przy usypianiu szczurka co zachorowal na raka plakalam :( bardzo kocham zwierzeta, sa cudowne i nie wiem jak mozna ich nie kochac. tylko ludzie bez serca sa obojetne na ich los. nie rozumiem tez jak mozna byc taka bestia zeby chore zwierze zamiast w humanitarny sposob uśpić u weterynarza, otruc trutka czy innym swinstwem.. jak moj szczurek zachorowal na raka to nawet gryzonia oddalam na uspanie do weterynarza a nie potrafie zrozumiec ludzi co potrafia psa otruc trutka albo zmasakrowac bo jest chory a im szkoda kasy na eutanazje dla niego.. tacy ludzie to kurvy i zasluguja na smierc

Gość kachaggg
autorko,wspólczuję :(2 miesiące temu też straciłam kota.

To nie był TYLKO pies to był członek rodziny, wypełniała nasz czas, dawała radość, zlizywała moje łzy kiedy było mi smutno... Ten kto ma psa i go kocha wie o co mi chodzi... ktoś napisał że rozpaczam jak po dziecku, to był szczeniak takie dziecko właśnie, nie mam dzieci jeszcze, mam 28 lat, często jestem sama w domu, ale miałam do kogo wracać, ktoś się cieszył na mój widok a teraz puste ściany... ach szkoda gadać