Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowany_sympatyk

Dlaczego na sympatii, oczka wysyłają mi tylko

Polecane posty

jakieś samotne matki albo grubaski ? Nie jestem jakiś mega piękny, ale normalny przeciętny facet i nie szukam księżniczki, ale normalnej przeciętnej dziewczyny, a jak do takiej wysyłam oczka albo zagadauje to nawet nie odpisze no kurwa załamać sie idzie. Dlaczego tak jest ?

Gość poma rań cza
bo zapewne jesteś pasztetem, któremu sięw wydaje, że nie jest taki najgorszy, czyli: typowa, kartoflana, okrągła gęba; włosy ostrzyżone maszynką, nieciekawy ubiór. Reasumując nieciekawy, polski facet z autobusu

Gość JERTEWE
DOKLADNIE TAK!!

jestem przeciętnym gościem, ale na zdjęciu wyglądam bardzo dobrze jestem ubrany w markowe bardzo drogie ubrania, nie mam okrągłej gęby, ani nadwagi jestem wysoki nie jakiś karzeł mam 182cm wzrostu może troche za chudy 74kg, a no i nie jeźdze autobusem :P

podaj jak się nazywasz albo linka do tej sympatii to Cię ocenimy :) jak w ogóle można szukać kogoś przez neta? toż to akt desperacji :o

Gość poma rań cza
jak widać po wpisie jesteś też niezbyt bystry, a to może też wiele tłumaczyć :) nigdzie nie napisałam, że TY jeździsz autobusem

tak akt desperacji pracuje 6 dni w tygodniu, praktycznie od rana do wieczora, echh żałosne mam życie w tym pojebanym kraju :(

Gość nie ma fotkiiiiiiiiii:(
ja jak byłam na sympatii to nawet przystojnym nie wysyłałam oczek bo po prostu nie podrywam facetów

Gość a ile masz lat ?
?:)

nie pokaże fotki bo po co ? powiecie, że jestem przystojny i w ogóle wiem o tym więc nie jest mi to potrzebne mi chodzi o coś innego o to czego oczekują tak naprawde na takich portalach kobiety, skoro nawet nie odpisują jak do nich pisze ?

Gość 8u7r43rgdsbdhdahe3we334
zdenerwowawny zapewne jestes wiesniakiem dorobkiewiczem w wawie ;) szukaj na wsi :) albo bierz dzieciatą

lat mam 48

Gość a ile masz lat ?
pytam ile autor ma lat :)

Gość a ile masz lat ?
o kurde:O serio ?:O troche duzo a pewnie zaczepiasz 20

23 lata mam tamto to podszyw.

Gość Joe-Cocker
Majac 48 lat myslisz ze napisze do ciebie jakas samotna 28-30latka,pisza lub puszczaja starsze panie takie po przejsciach wiec sie nie dziw ze sa spasione lub otoczone gromadka dzieci:)

jestem przeciętnym gościem, ale na zdjęciu wyglądam bardzo dobrze jestem ubrany w markowe bardzo drogie ubrania ...a przyszło ci do głowy co będzie, kiedy spotkasz się z którąś z kobiet z Sypatii skoro " na zdjęciu wyglądasz bardzo dobrze"? Zdjęcie to nie wszystko, szczególnie podrasowane. I tutaj chwała tym grubaskom, które na zdjęciu wyglądają tak jak w realu i nie udają kogoś, kim nie są. I tobie też to radzę, bo jeśli dojdzie do spotkania w realu, to może być wielki zonk.

Gość Hairfire
Ha, ha.. kolejny przystojniak, co ma urodę radiową, a wydaje mu się, że telewizyjną. Gdybyś był choćby przeciętny, to już by cię laski odkryły. A jak widać zerkają tylko laski, których szanse na faceta są prawie zerowe.

Gość ida29
witaj zdesperowany... byc moze dlatego puszczaja oczko bo nie moga nic wiecej rozbic z braku oplacenia abonamentu. ja sie kiedys zapisalam ale szkoda mi bylo zaplacic z gory za 3 miesiace wiec tez moglam tylko puscic oczko

Gość Hairfire
I jeszcze pewnie i one po części z litości. :P I poczucia solidarności pasztetowej.

Gość ida29
przepraszam zdenerwowany

chodziło mi o to że na focie dobrze wyszedłem, każdy na jednych wychodzi lepiej na drugich gorzej, napisałem że jestem przeciętny, ale na focie wyszedłem poprostu dobrze nic nie jest podrasowane. Wiadomo, że każdy wstawia raczej lepsze foty niż gorsze.

Gość heIenka z okienka
juz wolalabym gnić z samotnosci niż byc z takim rzygiem jak ty leviatan

Gość Hairfire
Dobrze, jak dla ciebie, ale nie dla kobiet którym wzrok nie szwankuje. Może szukaj w szkole dla niewidomych? :P