Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowany_sympatyk

Dlaczego na sympatii, oczka wysyłają mi tylko

Polecane posty

Gość Pedro Rizzo
zdenerwowany_sympatyk - ale gdyby to baba napisała, że żaden normalny się do niej nie odzywa, to by ją pocieszały, że pewnie wyszła na zdjęciu tak zajebiście, że faceci się BOJĄ zagadać do tak atrakcyjnej kobitki:D taki to urok kafe...czy raczej kobiet w ogóle

Gość mhjzgfchukzshdsjk
hahha:D ale turbozjeb:D

Gość Hairfire
Pedro Rizzo - tylko część kobiet, bo te naprawdę atrakcyjne to wiedzą, że tak nie jest. :)

bardzo niski poziom dyskusji jest na tym forum, pisze wam że jestem przeciętnym gościem, a wy dalej swoje noż kurfa :(

Gość Hairfire
Przeciętnych z pewnością zagadują. Większość kobiet nie jest zbyt wymagająca. Wystarczy, że jest ładniejszy od diabła. Wnioski są proste, musisz być brzydszy od diabła.

Gość d8u4y43tg3b4t43t6u
23 lata i tak wygladasz? :O chyba provo a jesli nie prowo to szukaj loszki po 30 stce najlepiej cnotki grubej

Gość a ile masz lat ?
no ale to samo sie tyczy facetów gdyby był naprawde atrakcyjny to mialby wiekszy odzew, druga pzryczyna moze byc taka ze nie wykupiły abonamentu i nie maja jak odpisac, a trzecia ze na sympati dostaja mnóstwo ofert i wybieraja najlepszych

to nie jest moja fotka...nie wiem po co ktoś sie podszywa ?

Gość Pedro Rizzo
Hairfire - o tym mówię

powiem wam, że kiedyś wstawiałem tutaj swoją fotkę jakieś 2-3 miesiące temu i wszyscy pisali, że jestem przystojny więc dlatego nie mam zamiaru wstawiać jej tutaj drugi raz...

Gość a ile masz lat ?
no to moze szukaj dziewczyny w realu ?

Gość SamotnyLat27
Sympatia? Nie rozśmieszaj mnie. Ten portal to porażka. Męża szukają tam wyłącznie samotne matki oraz różne outsiderki gotowe zadowolić się czymkolwiek byle było facetem. Pozostałe dziewczyny zwyczajnie się lansują tzn zbierają uśmieszki, gwiazdki i przechwalają się później koleżankom która ma więcej. Jest też pewna grupa kont, które nie odpowiadają nigdy i nikomu, a istnieją jedynie aby poprawić atrakcyjność serwisu. Czasami trafi się jakaś zabłąkana panna, która ma doła, bo np rzucił ją chłopak i sobie założyła konto .. ale związek z kimś kto traktować cię będzie tylko jako nagrodę pocieszenia nie jest dobrym pomysłem. Taka osoba wcześniej czy później zbierze się w sobie i pójdzie swoją drogą.

Gość jetaimemonamoute
siedze tu codziennie 24 h na d i nie pamietam żadnego przystojnego :o chyba że jak ktoś wstawił fotke wiliama levy'ego :o

okej czyli zawsze będe sam zajebiście :(

Gość Hairfire
zdenerwowany_sympatyk - tutaj każdemu pasztetowi piszą, że jest ok. A jak jest jakaś ekstra laska, to piszą że pasztetówa. Wyniki na kafe nie są zatem wiarygodne. A poza tym, skoro tutaj tak laski oszalały na twój widok, to może tutaj wybierz jakąś z tych zachwycających się tobą.

wpadne potem i może podyskutujemy jeszcze ide sobie obejrzeć wyścig formuły 1 :) pozdrawiam.

Gość isitropiefeop
znam kolesia który dużo pracuje, ekscytuje sie formułą 1 i ma okolo 23-24 lata :O jest beznadziejnym typem...pomijac wyglad który faktycznie jest przecietny, normalny to jest tak denny, nudny pusty mimo wyksztalcenia że żadna go nie zechce! mimo że nawet ma dobre dochody. Moze to ty :D

siedze tu codziennie 24 h na d i nie pamietam żadnego przystojnego chyba że jak ktoś wstawił fotke wiliama levy'ego Haha :D On też niezbyt przystojny. No chyba, że ktoś lubi ulizanych, wysolariowanych metroseksualistów. :classic_cool:🖐️

Gość Hairfire
Cóż oglądajacy tylko formułę raczej w nikim nie wzbudzi ciekawości. :O Gdybyś przynajmniej był zawodnikiem... to może parę zdesperowanych, by się przemogło.. ale samo oglądanie? :O