Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrrrrrrrr

Przystojne chłopaki

Polecane posty

Gość rrrrrrrrr

prawda jest taka, że chcąc znaleźć sobie na stale jakiegoś przystojnego chłopaka jest rzeczą prawie niemożliwą, ponieważ większość z nich są zadufani i zapatrzeni w siebie i na tyle mają pewności siebie, że nie szukają niczego stałego, tylko wykorzystują dziewczyny, bo wydaje im sie ze mogą mieć każdą.. to przykre:(

Gość Wlochy
dlatego bierz się za mnie

Gość rrrrrrrrr
trochę nieskładnie napisałam, sorry, nie przeczytałam jeszcze raz tego co napisałam, ale myslę, że każdy rozumie o co chodzi.

Gość rrrrrrrrr
wieem, ale nawet Ci przeciętni.. jak się ładnie ubiorą i wypicują, to myslą, że są Bogami.. ja nie ubliżam nikomu od brzydkich.. bo piękno jest obiektywne, ale wiadomo co chodzi

Gość biznesmen z pomorza
ja jestem przystojniak i nie jestem zadufany :P

bo ten najlepszy to ten ktory nie zrobi kroku do przodu i nie powie wybierz mnie to nie ten ktory najgłośniej krzyczy :Dto ten ktory bedzie siedział cicho zajmował sie soba :D

rrrrrrrrr dlatego tak jest że tak jest. Wydaje im się że mogą mieć każdą ponieważ mogą mieć prawie każdą. Skoro lecicie na zadufanych przystojnych zapatrzonych w siebie dupków to czemu się dziwisz ?

E tam,bzdury.Ja jestem podobno przystojny a zachowuje sie normalnie.Nie jestem zadufany i zapatrzony w siebie i nie zmieniam dziewczyn jak rekawiczki. To samo mozna powiedziec o ladnych dziewczynach,ktore teoretycznie moga miec kazdego faceta.

Gość beeelllllkaaaaaaaaaaaa
noooommmm tak samo seksowne ładne zajebiste laski :) sa złe niewierne i glupie :P

Gość bo uczuciowy lubie najbardziej
"Przystojne" chłopaki też chcą być kochani a nie tylko bzykani. "Głupie" chłopaki chcą tylko wykorzystywać. Żegnam was. Kafe jest jak tania dziwka, do której rzadko się wraca. Wolę wyższe uniesienia. :P

Gość rrrrrrrrr
ok. są takie i takie typy. tylko dlaczego tak trudno znaleźć tych uczuciowych, a tych zadufanych jest wszędzie pełno!