Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropkowa

Internetowe znajomośći

Polecane posty

Gość niunchako
świetnie, chcesz maila do mnie?

Gość niunchako
skoro pytam to znaczy, że nie wiem.

Gość niunchako
Nie jesteś szmata, co to za tekst? Ale to twoja paranoja, nie jestem tą osobą. USPOKÓJ SIE znam cie, a właściwie twojego nicka, od 3 dni.

Gość niunchako
jesteś zdrowo porąbany ale debilem nie jesteś. Jeszcze cos do niej czujesz, to dobrze o tobie świadczy.

Gość niunchako
nie ma problemu, na jaki?

Gość niunchako
siur .

Gość ozdób
piszemy na temat nie odchodzimy od tematu🖐️

Gość niunchako
nie piszemy pracujemy

piwna perspektywa coraz blizej. Poki co mamy calkiem mily dzien swietego andrzeja :P

Gość niunchako
Wymyśliłeś temat do pogadania?

Gość niunchako
nie wolno zabijać zwierzątek dla jakiś durnych zabobonów

Gość niunchako
Ja nie napisałam tego tekstu. Bawi mnie, jak rozmówca ząłoży sobie jakąś płeć, jakie to ma znaczenie zreszta, rozmawia sie z nickiem, nie z płcią. Dzisiaj zrobiłam sprosta, bo poczułes sie gejem, jakieś stopki popisałeś, chyba masz z tym problem, więc nie chciałam zebyś sie niepotrzebnie martwił. hahahahahahaha

Gość niunchako
jesli wyrasta to z wierzeń danej społeczności to widac tego potrzebują, oni są usprawiedliwieni. ale jakieś popłuczyny slowian czy inne kulty nowomodowe to niech sobie darują bezsensowne podrzynanie gardeł stworom.

Gość niunchako
Zastanawiam się czy nie zostać wróżką, bo współczesna ciemnota tak sie garnie do płacenia za ułudę, że warto by było. Ma nawet pseudo: Hermenegilda

Gość niunchako
świń nie jadam, za mądre zwierzaki i sfrustrowane marnym żywotem mięso dają. kurczaki nie jadam bo same hormony indyki jadam ryby ubóstwiam jeść. a ty?

Gość niunchako
Jestem czarownicą, też zwykłe karty plus numerologia, pomiar aury i elementy szamanizmu czukczy. Powiem ci w tajemnicy, że podstawa wrózki jest kontakt z cżłowiekiem, dobra wrózka spojrzy na mowę ciała i juz wie, na co stać cżłowieka, resztę człowiek sam wypaple w rozmowie. Tarot jest niebezpieczny nawet dla czarownic

Gość niunchako
Plemię syberyjskie, maja czarowników i bardzo są skuteczni i mądrzy. Pod naszą szerokocią geograficzną najbardziej dobrani do nas.

Gość niunchako
kiedyś ząlożyłam prawdziwy top z policja w tytule od razu mi skasowali, że wymyślam. A prowokacji jeszcze zadnej nie zdemaskowano hahahahahahahah

Gość niunchako
trans, ogień i kadzidła we wrózbach jest ok

Gość Lika26
Dodatkowa kasa pracując przez internet. Kliknij w adres http//pl.20dollarss2surf.com/?ref=47915

Gość niunchako
Oczywiście, są ludzie z darem wizji, a raczej z darem wędrowania pomiędzy równoległymi światami. Czas nie jest linearny, jest kołem, równoczesnie jest dziś, wczoraj i jutro, z naszym aparatem poznawczym potrafimy zyć i odbierać świat tu i teraz, ale skoro jednoczesnie istnieje świat wczoraj i jutro, to wręcz nieuniknione jest, ze znajdzie sie ktoś z aparatem do jego odbioru.

Gość niunchako
Raz i mnie dosięgnął świat jutra, w koncu nie od parady jestem czarownicą, hahahahahahaha ale u mnie to zagłuszone jest i kompletnie nie potrafie tym sterować nawet jak sie odblokuje.

Gość niunchako
fajne hahhahahahahahaha

Gość niunchako
fizycy właśnie doczołgują sie do czwartego hahahahahaha ale już widzą że na horyzoncie Istota Wyższa czeka cierpliwie aż ją uznają mędrcy szkieka i oka.

Gość niunchako
hmm, wizja za duże słowo. Brat wyjechał do Londnu, na stałe, urządził sie tam i pozamiatane. Kontaktu z nim nie miałam, bo byliśmy pożarci jeszcze sprzed wyjazdu. Byłam na wakacjach u rodziców w naszym rodzinnym domu, jakiś miesiąc po jego wyjeździe Wstałam jednego dnia i zeszłam z sypialni do rodziców na dół, na palcach. Zapytałam ich od razu: o której Witek przyjechał w nocy? Oni takie gały: przecież Witek jest w Londynie. Mówię, jaj sobie nie róbcie, śpi do góry przecież w swoim pokoju. Poleciałam sprawdzić, pusto. Ale czuję, że on tam leży i śpi, namacalnie. A on wsiadal tego samego dnia na prom, bo mu wszystko dupnęło i z podkulonym ogonem wracał,czego nikomu nie powiedział i na drugi dzień rzeczywiście wlazł do chaty. śmieszne...

Gość niunchako
przeczytałam co pisaliście i miałam taki koment, moje prawo, jak ci zależy, to mogę wyzywać nadal hahahahaha

w kwestii wrozenia ogranicze sie do toastu za zdrowie wszystkich andrzejow z tej i innych planet.

mamy wolnosc i pluralizm. Warto by jednak czasem skorzystac rozumu.

Gość niunchako
byleby nie mieć go w cipie