Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropkowa

Internetowe znajomośći

Polecane posty

Gość ^M^
Smieszne? Zapraszam na miejsce akcji. Wybierz sobie role...

Gość ^M^
Co Ty kurwa wiesz o wolności? Chyba, że takie słowo istnieje...dziwko

Gość ^M^
Nie kumasz, że adrenalina jeszcze działa i coś z tym trzeba zrobić...no to faja Ci w ryj parówo

Gość ^M^
Kadarka jesteś męską czy żeńską dziwką? Chociaż mnie bez różnicy...ale już tu więcej nie pisz bo Cie dojade jak tego wyżej szmato

Gość ^M^
Jesteś kurwo zachapana spermom bo mam ochotę na walkę ciągle...spierdoliłaś eś tchórzó

Jak by Ci to Młody powiedzieć....tylko nie płacz mi potem na gadu :P

Gość njunnujn
To if.

Gość ^M^
To spierdalaj

Gość ^M^
Łaske robisz? ce la vi...papa

Gość ^M^
Możesz se spokojnie wykasować moje namiary...żegnam;)

Gość njunnujn
Powiedz, byłeś wreszcie z Emila na piwie?

Gość ^M^
Jebać Emile...zresztą co Cie to obchodzi?

Gość njunnujn
O dzisiaj pytam, a nie ogolnie

Gość ^M^
chwila musze się uspokoić...

Gość njunnujn
Nieładnie ci powiedzieli. A ile wypiles?

Gość ^M^
Wpuść judasza pod swój dach...ja pierdole. Siedzi z moją matulą non stop, co więcej wole nie myśleć...I nagle mi zaczyna pierolić jakby moim starym był...kurwa. Troche przegiąłem ale w pore sie powstrzymałem całe szczęście Sory kadarka za brzydkie słowa ale to adrenalina...ale jeżeli chodzi o gg to wsadź se je w dupe bo nigdy Ci nie płakałem....co najwyżej Ty mnie.

Gość ^M^
Ile....Cwiartkę...to nie miało wpływu na przebieg sytuacji

Gość ^M^
Kurwa mam tę skarpetkę i wącham ją non stop...jedyne co czuć to zapach proszku i tkaniny....ale kurwa musieli sie do mnie przyjebać. Koniec kurwa. Od dzisiaj panuje tyrania i chuj. dziwki do haremu niewolnicy do roboty a pan na dziwki...

Gość njunnujn
Chociaż fajna ta randka?

Gość ^M^
Pewnie, że fajna. Dziewczyna inteligentna i też fajna. Próbowałem ją podejść seksualnie od razu ale widać, że mądra bo się nie dała...kazała się skontaktować jutro... a Ci mi jak zwykle wyskoczą z czymś. Ja już tak mam od 16 roku życia...co by się nie stało to moja wina: meteoryt jebnie w ziemie...moja wina...oddaj wszystkie pieniądze swoje, ale jak brakuje to moja wina...ile można do chuja wafla

Gość njunnujn
No to super :) Reszta się nie przejmuj.

Gość ^M^
I tak czlowieka poniżają małymi kłuciami...chińska tortura...non stop. Młodość: Nie zgaś światła w łazience: Przeze mnie świat ogarnie zagłada. Nie podnieś deski na kiblu...jesteś winien pandemi...powiedz, że coś Ci nie pasuje u pana pani...jesteś sadystą...w końcu kurwa zostałem dojną krową. Ale długo nad tym myślałem z uwagi nad ewentualnymi konsekwencjami mojej decyzji. Całe szczęście zacząłem robić coś na własną rękę wcześniej i teraz kurwa jak mnie w dupe nie pocałują to będą mieszkali na śmietniku....... nie pisze tego dla nikogo...po prostu formułuje myśli. A to, że publicznie to jeszcze lepiej. Będe miał czyste sumienie

Gość ^M^
Dobra jebać to. Uniosłem się jakbym lewitował prawie:D

Gość ^M^
A Ty Ifcia, pomimo głębokiego szacunku jaki do Ciebie żywie, pomyliłaś mnie chyba z jakimś zdesperowanym gościem. Owszem taki byłem kiedyś ale się skończyłem...więc plis nie szantażuj mnie oki? Chcesz pogadać napisz...Nie to żegnam ozięble. Jutro i tak se porucham;) Narka

Gość ^M^
Droga moderatornio. Mam dwie prośby: 1) Skasujcie moje posty napisane w afekcie 2) Pocałujcie mnie w dupe w razie nie spełnienia mojej prośby Pozdrawiam...zawsze wasz ^M^...Jak której brakuje lizania jajek i ssania kutasa to IP moje znacie;) 😘

M leze w lozku i wybieram sie do krainy morfeusza wiec zadnych gadek uskuteczniac nie bede. Rozbawil mnie twoj post o skarpetkach wiec sie usmialam. A ty rzuciles mi sie do gardla. Niczym cie tez nie szantarzuje, skad ten pomysl. Sorki ale tyle razy ci powtarzam, ze wpierw pomysl a potem zrob bo sam sobie kiedys glowe roztrzaskasz. I z calego serducha zycze ci by ci sie ta randka udala. Zawsze ci tego zyczylam wiec mnie tu od czci i wiary nie odsaadzaj :P

Gość njunnujn
wiesz, nie ma ideałów, a po swoich rodzicach oczekujemy że będą jak pomniki, nieskalani błędem i osobistymi doświadczeniami. a to tez ludzie, nie? o swoim tacie nie dajesz teraz złego słowa powiedzieć, to samo będzie kiedyś o mamie, może lepiej przyspieszyć to zjawisko tolerancji ich wad dopóki jeszcze żyją? jesteś dorosły, naturalna koleją rzeczy widywałbyś mamę raz w tygodniu, raz na dwa, zajęty swoją rodziną, dopóty siedzicie sobie na głowach to bedziecie sie tarli. gdyby nie mama, to byś zginął od jedzenia zupek chińskich na wyścigi z karaluchami, więc nie uprawiaj takiej jednostronnej wizji świata, ze tylko ty cos dajesz i jesteś aja. ja miałam toksyczne relacje z moją mamą i nie widziałam w niej cżłowieka, dopóki nie zamieszkałam osobno i nie usamodzielniłam sie, więc mówie to co mówię na podstawie osobistej praktyki.

Gość ^M^
kuźwa...musiałem odreagować bo jak już zaczniesz machać kończynami i ledwo powstrzymujesz się przed dobiciem to adrenalina rośnie jakoś tak z 1000%... Dobra bo south park leci na mtv...