Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna23wrok

Kredyt 12tys,900zl netto

Polecane posty

Gość Panna23wrok

Witam.chcialam zapytac czy bral ktos moze 12 tys no moze byc 10 tys kredytu majac 23lata??chodzi o to,ze nic nigdy nie bralam na raty,rzadnego kredytu.jestem czysta.umowe mam na rok na 3/4 etatu i mam 900zl na reke.czy wogole mam szanse na wziecie gdzies takiego kredytu??chcem wyremontowac mieszkanie.

Gość zbita z tropu:P
witaj...o kredycie w banku zapomnij na taką kwote przy tej umowie-chodzi o czas jej trwania.. pozostaje ci Provident-z mniejszym zapleczem...ale szczerze odradzam. mozesz isc zapytac do banku ale jesli dostaniesz to sądze max 3 000 jak dobrze pojdzie.

Gość L-nora
chyba masz za małe zarobki... musisz remontować wydając aż tyle pieniędzy? Jak ty ja chcesz spłacać?

Gość kredytoweteranka
Nie masz zdolności kredytowej - 900 zł to bank przyjmuje koszta utrzymania na jedną osobę. Więc masz tylko na życie, a nic ponad, więc nie masz z czego spłacać. I jeszcze umowa tylko na rok. Zacznij od wzięcia czegoś za 1500-2000 zł na raty na rok. Jak spłacisz, bank też inaczej spojrzy.

Gość Panna23wrok
Ok dziekuje wszystkim.bo to jest tak ze mam za co zyc,mieszkam z narzeczonym ale sami wiecie-nie mamy slubu wiec liczy sie tylko moj dochow.on ma 3tys na reke.ja mniej;) wiec poczekam do sierpnia az sie skonczy jego jeden kredyt i wezmiemy na niego drugi,tak bedzie rozsadniej.z providenta nie chce korzystac,moze rzeczywiscie wezme np meble na raty zeby juz cos miec na koncie rat i kredytow.

Gość nie wime co ci moge napisac
a nie mozesz po prostu powoli sobie remontowac po kolei co jest do zrobienia, a nie wszystko naraz? albo zbierac na ten remont? ludzie, chcecie miec tu grecje? poszaleliscie z tym zaciaganiem pozyczek i kredytow?!

Gość panna23wrock
no można remontowac po troche ale skoro wiem,ze stac nas byłoby na kredyt i mogłabym na raz wszystko zrobic to jest całkiem inaczej niz sie babrac rok czy iles tam.najlepiej to wziasc slub zeby miec wieksza zdolnosc kredytowa poprostu hahaha :) nie mamy dzieci,zapierniczamy jak wariaty wiec chciałabym miec chociaz porzadne mieszkanko.a naprawde mam co remontowac.3 pokoje w stanie surowym-okna plastiki musze kupic,panele,meble itd.