Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oxo

siec bezprzewodowa

Polecane posty

Gość oxo

Kupilam nowego kompa i zainstalowalam siec bezprzewodowa. Niestety wszystko zrestartowalam i dalam nowa nazwe w routerze itd i teraz w starym laptopie nie moge sie polaczyc z nowa siecia. Dodalam w nowym adres fizyczny starego laptopa i niby sie laczy, ale strony nie dzialaja. Jaka jest przyczyna. Po drugie mimo ustawienia ze moja siec ma byc automatyczna to i tak sie laczy z jakas inna niezabezpieczona. Co mam jeszcze zrobic? Wyskakuje mi ze szuka adresu sieciowego, pozniej ze polaczono i sila znakomita a i tak nie ma netu. O co chodzi?????

Gość sporo wiem o takich
beda cycuszki bedzie odpowiedz :classic_cool: co znaczy nowa nazwa w routerze? resetowalas go? zmienialas ustawienia?

Gość sporo wiem o takich
beda cycuszki bedzie odpowiedz :classic_cool: co znaczy nowa nazwa w routerze? resetowalas go? zmienialas ustawienia?

Gość oxo
tzn. tak: kolega zresetowal mi ruter bo nie znalam hasla i musiał zrobic wszystko na nowo. W nowym kompie wszystko dziala i jest ok, ale w starym nie dziala. POwiedzial, ze mam w nowym dopisac nazwe (adres fizyczny starego kompa ) do ustawien i powinno dzialac. Znalazlam ten adres, wpisalam gdzie trzeba i to nic nie dalo

Gość oxo
caly czas w tym starym niby sie laczy z moja siecia i wsykakuja komunikaty ze jest znakomicie itd a stron nie ma.

Gość informatyk432
rozwiąże twój problem jeśli udostępnisz mi pulpit :classic_cool:

Gość sporo wiem o takich
gdzie dokladnie wpisywalas? gdzie oplata za uslugi? :P

Gość oxo
adres wpisalam w ustawienia rutera (kolega podal mi jakis adres i tam mam udostepnione adesy MC address czy cos tam) opłata bedzie zalezna od efektu :p dzieki

Gość oxo
Działa!!!!! Za 500 razem działa!!! Dzięki 🌻