Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mrs Cole

Primark

Polecane posty

Gość chwilowa emigracja......
ja z kolei jeansy to wranglery albo lee. mam nadzieje, ze po ciazy zmieszcze tylek w moje ulubione jeansy :P

Gość ja kocham jane norman
jeasny jeszcze z CK sa swietne.

Gość obsmarkana mariola
do kolezanki o nicku MOLISZKA....w jakim sklepie sie Ty ubierasz? bo jesli nie w tych co maja ciuchy made in china, bagladesz czy inny pakistan to mnie bardzo ciekawi gdzie kupujesz te "etyczne" ciuchy..... ja tam jestem wielka fanka charity shops, za grosz emam ciuchy nieraz nowiutkie za ktore bym w normalnym sklepie zaplacila 5 razy tyle, jedyne rzeczy na ktorych nigdy nie oszczedzam to buty i dobry stanik, a swetry, bluzki, gacie czy inne koszulki to nie ma roznicy czy kupie w prajmarku pikoku czy innym river island

Gość Lubię jeansy od Diesla
I tylko takie kupuje.

uwielbiam jeansy diesla, najlepsze jakie mialam i wyrozniaja sie bardzo na tle innych jeansow.jedyny minus jak dla mnie to sa za nisko wykrojone, wole takie z wyzszym stanem.

ja zawsze omijam fat face szerokim lukiem,ale musze kiedys sie wybrc, bo duzo fajnych rzeczy slyszalam o tym sklepie,zalezy tez kto ma jaki styl

Gość hulalalalall
ja lubie forever 21, dorothy perkins i czasem new look. Nie rzucam sie na drogie sklepy. Fat face wyglada dobrze ale ceny nie dla mnie, biednej studentki :)

Gość mia mia mua mua
Primark jest marny jakosciowo i to jest fakt. Nie jest duzo tanszy od H&M, a tam przynajmniej lepiej z jakoscia i generalnie fajniejsze rzeczy maja. W moim Primarku obsluga klienta jest OK. Ostatnio odbieralam zamowienie w Mark&Spencer i kolejny raz spotkalam tam ta sama dziewuche z pretensjami do zycia. Starsze kobiety na sklepie sa bardzo w porzadku, a mloda dupcia na order&delivery wiecznie obrazona na caly swiat. Niektorzy ludzie chyba tak maja.