Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szpieczkaa ;/

pytanie do koleżanek noszących obcasy

Polecane posty

Gość szpieczkaa ;/

Od niedawna podjęłam pracę w banku. Muszę elegancko wyglądać, dlatego co obcas i rajstopy to podstawa. Wcześniej w tym nie chodziłam bo uznałam że to niewygodne. Pojawił się problem, brzydki zapach po kilku godzinach pracy :O Jak sobie radzicie z higieną stóp, kiedy cały dzień chodzicie w rajstopach i na obcasie? Jak to ma wyglądać niby w lecie? :O Prosze o rade

Gość szpieczkaa ;/
Widziałam elegancko pracownice banku i nawet latem nosiły rajstopy. Jak mnie chłopak chce odebrać z pracy i zabrać do siebie to muszę odmówić, bo jak bym u niego ściągneła buty to... :O Jak sobie inne kobiałki z tym radzą?

Musisz mieć buty ze skóry, używać kremu do stóp i specjalnego dezodorantu. A po pracy stópki od razu do miski z wodą z solami i innymi pachniuchami, a dopiero potem na randkę:).

Gość koszysta
Buty z naturalnej skóry. I tyle. Jeśli to Ci nie pomaga to stosuj talk do stóp przed założeniem rajstop lub kup jakiś żel zapobiegający poceniu się stóp. Pomoże na pewno.

Gość szpieczkaa ;/
dzieki, rozgladne sie za kosmetykami do stop :)

Gość koszysta
Ja mam taki rodzaj pracy, że aktualnie chodzę w kozakach przez 6-7 godzin i żadnego zapachu nie ma. Ale właśnie buty mam z naturalnej skóry. I prócz tego nie stosuje żadnych specyfików, poza kremem do stóp.

mi stopy nie śmeirdzą :D ale w upały nie noszę szpilek, bo to byłaby mordęka, tylko z odkrytym palcem albo sandałki na obcasie

Gość tamara78
Problem śmierdzących stóp nie ma nic wspólnego z obcasami jakimikolwiek. Kupuj stos kosmetyków... najlepiej z scholla.