Gość twoje.kozackie.trepy Napisano Listopad 27, 2011 więc chodzi o chłopaka. nie chodzę z nim ale od dłuższego czasu mi się bardzo podoba. jakoś nie mogę o nim zapomnieć. od czasu kiedy się nim zauroczyłam miałam wielu adoratorów lecz każdego olałam. to uczucie było silniejsze niż ja... -_- przyszłam do nowej szkoły on jest rok starszy. znałam go wcześniej ale tylko ta na cześć, jak tam.... ale wydawało mi się że mu się podobałam po spojrzeniu i mówiła tak kumpela która zna go nieco bliżej. więc jak przyszłam do tej szkoły to go lepiej poznałam. zdobyłam jego gg. i w sumie to na początku było dobrze normalnie gadaliśmy spotkaliśmy się kilka razy aż pewnego dnia napisał mi że jestem kłamliwą sz*atą.... doszłam do wniosku że to scena zazdrości potem było coraz gorzej bo gadałam z nim przez gg i zawsze ta rozmowa kończyła się kłótnią z zazdrości naprzemian mojej i jego. tydzień temu coś mi nie grało bo nie był dostępny na gg ani nie było opisu. myślałam że komp mu się popsuł. pewnego dnia będąc na gg.pl okazało się że wywalił mnie z gg. teraz już jest dostępny i widzę opis ale niby nie ma mnie zapisanej. on się na mnie patrzy często. wiem to bo nawet nauczyciele zauważyli. w piątek jego kolega mówił mi że on mówił że jestem bardzo ładna to on zaprzeczył w czwartek ten sam osobnik mówił że on chce się ze mną spotkać to też zaprzeczył i dodatkowo strzelił takiego buraka. chyba się speszył ale nie wiem czego... myślę że czasem nawet za bardzo pokazuję że nie jest mi obojętny.. wiem że to cholernie dziecinne zachowanie jak jego tak i moje ale o co jemu może chodzić..... ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach