Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowtensamproblemjakcoroku

Co kupić w prezencie dziewczynkom 11 i 13 lat ?? Błagam, doradźcie....

Polecane posty

Muszę kupić prezenty na Mikołaja i pod choinkę dwom dziewczynkom w wieku 11 i 13 lat. Totalnie nie mam pojęcia co kupić :( Na Mikołaja to takie skromniejsze prezenty - do 50 zł na jedną.... Pod choinkę mogą być trochę droższe. Pomóżcie...

proszę...

Może jakieś kosmetyki dla dziewczynek. Wiele firm, np. Avon ma takie serie dla dzieci, jakieś pomadki ochronne do ust czy perfumy. A wszystko w cukierkowych kolorach ;)

Gość udzielam dyspensy pśp
kupon na operacje przywracania cnoty

Gość włoszzzkaa
kosmetyki np do kąpieli sa takie kolorowe zestawy pościel taką tez kolorowa,jest w JYSKU jakas promocja nawet ppuchaty szlafrok po kąpieli,sa dosc drogie fajna kosmetyczke a w srodku blyszczyk bizuterie-modne sa takie zegraki na wisorku to dal starszej torebka-listonoszka czapka z pomponem tez modne,,,, smieszne skarpetki kolorowe na kazdy palec z osobna jakas mega wielka maskotka przytulanka-owijanka-wąz kolorowy

LittleMee - dziękuję za poradę. Własnie starszej myślałam coś takiego, ale ta mała to jeszcze takie totalne dziecko jest.. więc nie wiem. Na prawdę mam problem, nie śmiejcie się ze mnie.

Z innych pomysłów: - jakaś fajna torebka, może być skórzana, raczej klasyczna, taka do przewieszenia przez ramię. Dużo wytrzyma. - kolorowy zegarek, Swatch bodajże wypuścił serię takich bardzo kolorowych

Gość włoszzzkaa
o dziewczynki lubia cos takiego jak Kalendarz nastolatki moze byc jakas ksiazka ktora jest akurat trendy ksiazka kucharska dla nastolatek,,,a co ;) sa perfumki dedykowane dla nastolatek no i nadal modne bransoletki,ze doczepia sie i dokupuje kolejne przywieszki..w roznych ksztaltach

Gość litleeeeeeeeemeeeee
LittleMee Z innych pomysłów: - jakaś fajna torebka, może być skórzana, raczej klasyczna, taka do przewieszenia przez ramię. Dużo wytrzyma. - kolorowy zegarek, Swatch bodajże wypuścił serię takich bardzo kolorowych

Gość o o o o o o o o o o o o o o o
Pamiętnik na hasło. Ponoć hit ostatnio Moja siostrzenica lat 12 nie może się doczekać na ten prezent :)

Gość hsisaaiaia
Z innych pomysłów: - jakaś fajna torebka mosznowa, może być skórzana, raczej klasyczna,albo analna taka do przewieszenia przez ramię. Dużo wytrzyma. - kolorowy zegarek,mierzący ciśnienie podczas orgazmu. Swatch bodajże wypuścił serię takich bardzo kolorowych pawi

Gość nowoczesna niemoherowa
kup książkę o aborcji promowaną przez szczukę

Gość gratulaaacej :)
kup im zapas podpasek i tamponów na 2 lata, to kosztowna sprawa i przydatna :)

Dziękuję pomocnym wypowiedziom. W sumie o niektórych rzeczach nawet nie pomyślałam....

Gość madrakamilka
pizamki, szlafroki?

Gość nowoczesna niemoherowa
widzisz? ani się obejrzysz, a trzeba będzie przerywać. szczuka wie, że tak książka to obowiązkowy podrećznik dal świałych małolat. gratulacje dla szczuki! ona wie, czego młodym potrzeba!

Gość jak nie lepiej
starsza to wiadomo co by chciala🖐️