Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bsd,d,d,d,

macie jakies dobre rady by wytrzymac z dziwna koleznka z pracy??

Polecane posty

Gość bsd,d,d,d,

Ja pracuje tam od niedawna, laska zawsze sama pracowala, mnie traktuje niby ok ale widze ze zal jej jest kiedy podpisuje umowy z klientami- to siec komorkowa, czesto mowi ze w innych oddzialach nie byly przeduzane umowy, jakas falszywa sie wydaje umowilysmy sie ze po prostu wymieniamy sie klientami, raz ona raz ja, by byla podoba sprzedaz, ale ona i tak czesto mowi ze gdyby mnie bylo to by byli jej klienci, zle mi sie z nia pracuje

Gość Prostownik idiotów
wyjścia jak zwykle są dwa: albo sie poddajesz albo odpowiadasz pani, że w życiu nie ma nic stałego i jak jej już nie BEDZIE :P to ty chetnie zaopiekujesz się jej klientami również :D Po czym możesz zaproponować zbrojne zawieszenie broni :classic_cool:

Gość bsd,d,d,d,
tylko ze ona sama zaproponwiala takie rozwiazanie, bo szczerze mowiac ja bym mogla wiecej podpisywac, bo mama farta, ale chce by byla dobra atmosfera, a ona pol dnia w sumie na telefony prywatne marnuje i mam wrażenie ze mnie obgaduje, a i boje sie ze ona jest taka falszywa ze moze np kierowniczce mowic cos tam bez sensu na mnie, no kurcze co zrobic by bylo ok

Gość yxcvb
tez mi praca handlowac komorkami :D wstyd

Gość Prostownik idiotów
nic. nie ufaj i rób swoje... Przyjdzie dzień gdy kobieta sama się powiesi na kręconym przez siebie sznurze :P :classic_cool:

Gość bsd,d,d,d,
moze dla ciebie to byle jaka praca, dla mnie to tez nie jest szczyt amlbicji ale w moim zasranym miesice nie ma ofert, wszystko po znajomosci wiec sie ciesze ze mam to, a jakos zyc z ta picza musze

Gość bsd,d,d,d,
prostownik to myslisz ze sie wyda ze to sie wyda ze tyle napierdziela przez telefon sluzbowy, tylko ze by ta swinia na mnie nie zwalila

Gość n,dndndndnd
mnie takie osoby tez wkurzaja, ktore sie przyzwyczaily ze sa same wp racy ajakktos dojdzie to robia wszystko by pokazac ze one rzadza , ja kiedys z taka idiotka pracowalam ze szok

Gość Prostownik idiotów
prostownik to myslisz ze sie wyda ze to sie wyda ze tyle napierdziela przez telefon sluzbowy, tylko ze by ta swinia na mnie nie zwalila telefon służbowy - mozna wziąc billing i sprawdzić numery ..tak więc nie ma problemu z udowodnieniem

Gość bsd,d,d,d,
tylko ze ona jest taka jakas falszywa to czuje po prostu i ona np gada z koelznka z innego oddzialu prawie godzine z nia wisi na telefonie

Gość Prostownik idiotów
no i qrwa co z tego... ty tam przyszłaś ją oceniać czy pracować? Zabierz się do qrwy nędzy za swoje obowiązki i odpierdol się od dziewczyny. nawet jak nie wie co robi _JEJ SPRAWA GŁUPIA CIPO!