Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maryjetta.

Te z tipsami co udaja wielkie damy,a w domu syf

Polecane posty

Gość maryjetta.

Znacie takie? Ja sporo. Mam znajoma. Udaje niewiadomo co,nawet jej maz zawsze osrane pampersy dziecku zmienia bo ona sie brzydzi...taka czysciocha a w domu jeden brud! Juz nawet nie chodzi o balagan. Kanapa zazygana,jakies lepy na muchy porozklejane,dywany brudne...normalnie strach czegos dotknac. A czyscioche udaje. To samo moja siostra. Wszystko ja obrzydza,ma sie za dame,nosi tipsy,solar a w domu syf. Znacie takie?

Gość wroniia
Ja znam taka kosmetyczke. Robi maseczki, maluje sie i smaruje pudrami a myje sie raz na 3 - 4 dni. Z ust to jej smierdzi strasznie. Gdybym jej nie znala to w zyciu nie powiedzialabym, ze jest kosmetyczka z zawodu. A dodam jeszcze, ze syf w domu tez ma obledny.

Gość zezowata baba
"ma sie za dame,nosi tipsy,solar a w domu syf" to nie damy tylko wioskowe plastiki

Gość oj znam znam ale juz mnie to
przestaje powoli dziwić ...świata nie zmienie .A do mody sie tez nie nagne ,nie umie i nie lubie nosić tipsów,nawet nie maluję paznokci .w domu wszystko robie sama i mam w nosie co i jak kto ma w domu ważne ,że ja sama nie mam sie czego wstydzić 🖐️

Gość fąfafine
a kto powiedział że tipsy i solara swiadcza o czystości ? z reguły to syfiary i wiochachyba źle sobie zbudowałas opinię o nich czyste i higieniczne to sa raczej dziewczyny skromne i w mieszkaniu mają czysto

Gość maryjetta.
Tego nie dotkna,garow nie umyja bo paznokiec odleci itp. Wyprowadzilam sie od siostry 2 lata temu. Ostatnio jak bylam w odwiedzinach to 5 dni z domu nie wyszlam bo wszystko szorowalam,bylo mi za nia wstyd! A ta do mnie ze nie ma czasu na sprzatanie i czeka (rok!) az jej zrobia panele w pokoju to wtedy sie wezmie za porzadki.

Gość to sie zawsze
jedno łączy z drugim. Obejrzyjcie sobie program "posprzątać chalupe" czy jakos tak, zrobili polska wersje. Jeden wielki rzyyyyg, jak ostatnio ogladałam mieszkanie jakiejs pary, dosć młodej.

Gość maryjetta.
A na jakim kanale to leci?

dla mnie tipsy i solara swiadcza o tym ze laska jest totalna wiesniara a nie dama ;/

Mam w bloku taką sąsiadkę, wielka elegantka, tipsy, wymalowana, szpile 15cm, usta w dzióbek i maszeruje do auta. Ma 2 psy w typie yorka i nawet nie wyjdzie z nimi na dwór, no bo gdzie taka dama będzie szła w szpilkach po piachu albo trawie. I wiecie co robi? Wypuszcza psy na balkon i one tam się załatwiają, dobrze, że chociaż jej mąż jest w stanie sprzątnąć z balkonu psie odchody. Żal mi tych psów, bo one potrzebują spaceru, żeby pobiegać, poskakać, ale wzięła je jakaś idiotka i jedyna rozrywka dla nich to wyjście na balkon.

Gość jurna lista
moja sasiadka nauczyla załatwianiasie psow na gazety...sasiadka z nizszego pietra ma ciagle plamy na suficie - to jest dopiero fajne:( a oprócz 2 psów sa tam też 3 koty...

Gość izbuizbu
ja znam taka jedną co oprócz przyklejanych rzęs, tipsów , zagęszczanych wwłosów nosi jeszcze lateksowe ciuchy, gorsety i to potu nie wchłania i wali od niej jak od robola z budowy, jak przejdzie albo usiadzie sie obok niej to nie idzie wytrzymać