Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Robwalka

Proszę odpowiedzcie

Polecane posty

Mam pytanie do właścicieli psów-czy wasze psy miały lub mają problemy ze stawami?Mam suczkę-labrador retriver ok 1,5 roku ma-od wczoraj zrobiła się strasznie apatyczna i smutna.Apetyt jej dopisuje,pije,załatwia swoje potrzeby fizjologiczne normalnie,ale sęk w tym że praktycznie wcale się nie rusza.Nie piszczy gdy dotyka się jej łapek,może z 3 razy,przy poruszaniu też nie piszczy,ale robi to wolniej,problem sprawia jej pokonanie kilkunastu schodów,gdy wychodzimy na spacer.Wczoraj po 22 pojechaliśmy do weterynarza do kliniki i nic niepokojącego nie stwierdził-temperatury nie miała,zrobił jej prześwietlenie które też nic nie wykazało,zrobił 2 zastrzyki w tym jeden przeciwbólowy.Jeśli kogokolwiek piesek miał podobnie odpowiedzcie jak to było?Kiedy takie coś przechodzi?,na co zwracać uwagę?,jak pomóc?jak przebiega leczenie?Bardzo martwimy się o nią,zawsze była takim kochanym,fajnym pieskiem-co prawda mały leniuch-zawsze lubiła się bawić,chodzić na spacery,a teraz tylko praktycznie leży,nawet nie szczeka jak ktoś puka,idzie do drzwi ale później znowu leży.

Szkoda że nikt nie chce mi pomóc i coś napisać?A może ktoś kto mieszka w Poznaniu był w gabinecie weterynaryjnym na ul.Zbąszyńskiej u pana doktora Piotra Dąbrowskiego?