Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rftgtyh

ILE POWINNAM ZAPŁACIĆ ?

Polecane posty

Gość rftgtyh

Być może będę potrzebowała opieki nad moim kotami na 7dni. Chcę to komuś zlecić, koty zostałyby w moim domu i opieka byłaby dochodząca. Do obowiązków należałoby sprzątnięcie 2 kuwet i podanie jedzenia którego zapas oczywiście zostawię. Osoba ta miałaby przychodzić 2 razy dziennie. Ile powinnam zapłacić za takie 7 dni ?

Gość hrrrrrrrr
150 zł byłaby to wystarczająca kwocinka :D

Gość wergthn
200-300

Gość a ja uważam,, że powinnaś dać
przynajmniej 30zł od dniówki... czyli razem jakieś 210zl wątpie żeby komuś chciało się tak biegać ja dostałam 200zł od sąsiadów za to,że przez dwie noce spałam w ich domu jak poszli na wesele.. A do tego kazali mi się częstować czym tylko chcę (w lodówce mieli kawior, drogie wędliny i sery, no ogólnie masa pyszności)

Gość rftgtyh
300zł ... strasznie dużo, to ponad 40zł za dzień. W hotelu dla zwierząt biorą około 15zł za dobę, ale nie chce z tego korzystać bo boję się, że mi się kociarstwo pochoruje ze stresu.

Gość hrrrrrrrr
300 zdecydowanie za dużo .....mój brat zapierdziela miesiąc przekopując węgiel i zarabia ponad 900 zł.......a tu luzik dwa razy dziennie po pól godzinki ,40 min ....a jak jeszcze trafi się ktoś kto lubi kotki to sama przyjemnośc:D