1986kitty 0 Napisano Listopad 28, 2011 Jestem 25cio letnia dziewczyna z podlasia, od 5ciu lat mieszkam w anglii. Zawsze chcialam mieszkac za granica. Mam dwie sliczne corki, jedna chodzi juz do szkoly a druga na razie ze mna jeszcze jest. Na poczatku pracowalam tu ale zrezygnowalam z pracy na rzecz wychowania dzieci, tak wiec nie "zdazylam" z nikim sie zaprzyjaznic. Maz pracuje, kazdego dnia czuje co raz gorzej, nie mam tu nikogo, czuje sie potwornie samotna, nie mam znajomych ani rodziny tu. A ilez mozna tylko rozmawiac z dzieckiem i to tylko o zabawach itp. Popadlam w gleboka depresje...nie chce mi sie jesc, sprzatac czy gotowac, nie wspominajac o sexie gdzie zawsze kochalam to lub o innych zaiteresowaniach. Czy na tym swiecie jest ktos podobny do mnie ? Czy ktos jest tak samotny i bezsilny jak ja ? Czy ktos posiada podobne przezycia ? Moze chociaz wirtualnie ktos ma ochote pogadac ? Ja osobiscie czuje ze zycie wymyka mi sie z rak. Samotna... jak zawsze :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach