Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfghjkjhgfdfghj

Rozjasnic po raz 3??

Polecane posty

Gość dfghjkjhgfdfghj

Dwa razy odbarwialam wlosy.ostatnio 3 razy w odstepie 2 tygodni .Ufarbowalam wlosy wyszedl mi kolor ciemnijszy niz na opakowaniu i teraz mam zamiar znowu je odbarwic tylko boje sie ze juz teraz zniszcza mi sie bardzo Co myslicie odczekac jakis czas czy odbarwic i obciac je i duzo naiwlzac

Gość kiniiiiiiiiiaaaaaaaaaaaa
jesli napradwe nie podoba ci ten kolor to rozjansij ;)

Gość radosna i szczesliwa
Pofarbuj jeszcze kilka razy, aż włosy ci się wykruszą a później napisz tu co masz robić, żeby nie być łysa. Kobieto opanuj się i daj włosom odetchnąć...

Gość skansen - muzeum
Nie ryzukuj lepiej , już tutaj pisała dzisiaj osoba z spalonymi włosami

Gość dfghjkjhgfdfghj
co pisala? ale tak nei dobrze czuje sie w tym kolorze

Gość radosna i szczesliwa
też pofarbowałam włosy i wyszedł mi nie taki kolor jak chciałam, ale poczekam przed kolejną koloryzacją bo zwyczajnie szkoda mi włosów. Zrób jak chcesz, ale uważam że tylko sobie zaszkodzisz. Teraz zima, włosy pod czapką albo kapturem, szybko ciemno się robi więc do głowy nie biorę a na wiosnę strzelę sobie super kolorek na zdrowych włosach.

przeciez po kilku myciach farba ci sie zmyje i dojdzie do tego koloru jaki mial byc widocznie przetrzymalas farbe i zlapalo za mocno nie rozjasniaj wlosow! chyba ze chcesz sie ich raz dwa pozbyc

Gość a gdzie chcesz jechac
prawda ejst taka,ze czy sobie rozjasnisz teraz czy za 2 meisiace to i tak zniszczysz wlsoy ,bo suma suamrum twoje wlosy beda podane zabiegowi 3 razy. wlosy rosna srednio 1.5 cm na meisiac. spalonym wlosom ABOSULTNIE nic nie pomoze. chocbys kupila sobie maski,podzywki za 50000zl to nic nie pomoze wlosom ktore sa spalone.

Gość po rozjasniaczu włosy
sie strasznie łamia, u siebie mam przez pieprzone rozjasnianie włosy różnej długości niektore 5 cm od głowy niektore 7 cm niektore 10 cm a niektore 30 :O okropność!!!!!

nie tyle co spalone ale puste w srodku - Twoj wlos juz teraz nie ma w sobie nic - w srodku pod mikroskopem widac tylko jedna wielka pustke teraz juz ich nie odbudujesz.. mozesz jedynie wizualnie poprawic ich wyglad

Gość bodzenka
ja na Twoim miejscu poszła bym do fryzjera, podcieła końcówki i odczekała troche a przy tym nawilżała włosy. co masz wydac kase na farbe zainwestuj pieniądze na dobra odzywke a po jej nałozeniu odczekaj z 20 minut i spłucz chlodna woda. wtedy zamykaja sie łuski włosa. i nie używaj farby z joa..y bo tam zawsze jest ładnie na pudełku a w rzeczywistosci wychodzi wogole inaczej.

Gość poiuytrtyui
zrób jak uwazasz jesli twoje wlosy sa w dobrym stanie to je roznjsanisj

Gość wlosy daly ci 2 szanse
nie licz na 3

Gość bbiinnnka
duzo nawilzaj wlosy jesli chcesz zrob sobie kilka jasniejszych pasemek

Gość innnnnnnnnggggaaaaaaa
ja kilka razy mialam wlosy rozjasnaine i jest ok musiusz tylko je podcinac i duzoo nawilzac

Gość bettaa karoten
jezeli lepiej ci w jansijszych odczekaj troche i rosjansij