Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość bodzenka

ciężka stancja

Polecane posty

Gość bodzenka

Cześć słuchajcie mam wielki problem :( mieszkam z chłopakiem na stancji w takim dużym domu. Mieszka tu jeszcze kilka innych osób , miedzy innymi Pani Bożenka.... jest to kobieta po 50 i czuje się bezkarna. Robi co chce i kiedy chce. Właściciel z nami nie mieszka tylko co jakiś czas wpada do nas jego siostra i sprawdza co się dzieje... A wracając do tematu nasza p.B(Bożenka) juz powoli nas terroryzuje.... :( straciłam już cierpliwość i nawet ja wyzwałam a tej w to mi graj :/ kolega z góry też nie jest dla niej najmilszy i też daje się we znaki. np. ostatnio troszke majstrował przy jej antenie... ona natomiast zabrała nam wspólne patelnie i wyniosła poza dom. codziennie wietrzy nam mieszkanie a nie oszukujmy się jest już chłodno. o godzinie 5 rano zmywa naczynia w łazience, bo na kuchnie się obraziła ha ha po 6 rano słychać z jej pokoju disco polo. Ona przechodzi wszelkie granice a jak tylko my zrobimy coś nie tak to telefon do siostry właściciela i kabelek . Pomóżcie ja juz nie mam sily....ona wyprowadza z równowagi....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować