Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniol ciemnosci...

Co sadzicie o tych butach?

Polecane posty

Proponuję najpierw pójść do sklepu i przymierzyć.To najprostsze rozwiązanie.

Gość gieńka 5569
spoko

Przymierzylam. W moim miescie likwiduje sie sklep z butami BIG Star i zwracaja towar do producenta, ale pracownicy moga sobie po cenie producenta kupic. Moja siostra pracuje w tym sklepie i moge je miec za 129 zl. Juz dawno na nie polowalam i chyba je dzis wezme, ale nie wiem czy nie bede dziwnie wygladala. Rano jak je przymierzalam to jakas klientka przypadkowa do mnie: niech ich pani nie kupuje, bo takie za kolano sa juz niemodne, dla pani to takie na koturnie fajne.... I teraz zastanawiam sie czy naparwde wyszly z mody? Chce je kupic

to nie jest tak ze niemodne... rzeczywiscie sam szał na overknee już minął i w tym sezonie długa cholewka nie jest już gorącym trendem, ale bez przesady, to nie tak że "już sie nie nosi". ja np bardzo upodobałam sobie kozaki za kolano lub równe z nim i niezaleznie czy aktualne szalenstwo bedzie na muszkieterki czy krótkie kowbojki, jeszcze dlugo długo bede wybierala te pierwsze :) jak Ci sie podobają to nie sugeruj sie opinią tamtej pani, przesadza...

Decyzja należy do ciebie - kierujesz się wyłącznie modą czy własną wygodą, elegancją, stylem itp.?