Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatek22

Niezreczna sytuacja z facetem pomocy

Polecane posty

Gość kwiatek22

hej od jakiegoś czasu spotykamy się ze swoją paczką na imprezach. Wsród nich jest 2 braci Marcin i Darek oraz ich kolega Łukasz. Łukasz chciał ze mną chodzić ja go nigdy nie chciałam wszyscy o tym wiedzą do dziś mi nie daje spokoju. Później chciał ze mną chodzić Marcin ale ja go też nie chce bo mi sie jego brat podoba Darek mysle ze ze wzajemnością ale brata się chyba krępuje. Łukasz wciąż do mnie wypisuje czemu go nie chce i sie wkurzyłam i mu napisałam że Darek mi sie podoba obiecał że nikomu nie powie. Ale ostatnio powiedział że może Darkowi powei chce zebym była szczęsliwa moze akurat bedziemy razem jak on mu powie to chyba spale się ze wstydu :( co o tym myślicie jak on się o tym dowie od kolegi a nie ode mnie? ja jestem nieśmiała i napewno pierwsza mu tego nie powiem :(

Gość kwiatek22
najgorsze jets to, ze Łukaszowi po pijaku zrobiłam loda i on to wszystkim rozgadał... :(

Gość kwiatek22
własnie że nie i nie mam czego sie wstydzic :)

Gość moja rada jest taka
Niech Marcin powie Łukaszowi, a Łukasz Darkowi, to potem Darek będzie mógł nic nie mówić Marcinowi, chyba że Marcin powie Darkowi, wtedy niech Łukasz nie mówi nikomu.

Gość kwiatek22
ale Marcin nie wiem że mi sie jego brat Darek podoba nikt o tym nie wie tylko łukasz

Gość mój facet czasami
nie wstydz się, wejdzie w ciebie, raz potem drugi i nabierzesz pewności siebie ;)

Gość marrcelinka11
nic nie zrobisz stało sie

Gość orgella
ja bym się normalnie zapadła pod

Gość sympatyczna26
jak mu powie to moze akurat sie uda :)