Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotr31.

Dziwna sytuacja, Co mam robić??? Kobietki proszę o radę

Polecane posty

Gość Piotr31.

Na imprezie u znajomego poznałem pewną kobietę, rozmawialiśmy, śmialiśmy się, iw pewnej chwili zaczęła się do mnie dobierać, dodam że ani ja ani ona nie piliśmy alkoholu, bo i ja byłem autem i ona, odruchowo odwzajemniłem jej dotyk, ale tylko przez chwile, nie całą minutę i się wycofałem, powiedziałem jej że sorry ale nie mogę, mam kogoś i po prostu nie chcę, po czym przeprosiłem i powiedziałem że muszę iść, od następnego dnia zaczęły się telefony i sms'y, że musimy być razem, że nie może beze mnie żyć, nie wiem jak mam teraz się od niej uwolnić, przecież nic nas nie łączy ani nie łączyło,o co Jej chodzi.

Gość Powiem w ten sposób
na początku jak czytałam, myślałam że to ty coś przeskrobałeś, ale jak skończyłam czytać, to opinia jest jedno znaczna, olej po prostu, ta kobieta to jakaś desperatka

Gość eda@@@
a skąd ma twoj nr.tel. ?

Gość Piotr31.
skąd ma mój nr tel nie wiem, nie podawałem jej po czymś takim

Gość eda@@@
zmien numer

Gość nieprawdziwy pseudonim
jedyne rozwiązanie to nie odwzajemnianie kontaktu, ucięcie znajomości

Gość nutkiki
jestes dorosły i na pewno nie potrzebujesz rad bo wiesz co robic! po drugie wyluzuj..spotkaj sie z nia i rozwiej jej nadzieje i swoje watpliwosci ! tyle. po prostu badz szczery! w ostatecznosci , jesli to desperatka jak tu piszą to powiedz jej ze nie podoba ci sie a tamto zachowanie było pod wpływem chwli za co mozesz przeprosic grzecznie

Gość Piotr31.
tylko nie pojmuję jej toku myślenia, o co jej chodzi? jacy my? przecież my się nawet nie znamy, jak ona może mówić że nie umie beze mnie żyć itp? Powiedziałem jej by przestała dzwonić i smsować, przed chwila odebrałem i to samo powiedziałem, ale zagroziła że jak urwę kontakt naopowiada mojej kobiecie jakichś bzdur!

Gość Piotr31.
nutkiki dziękuję za radę, ale wiesz, z tym spotykaniem nie wiem czy był by dobry pomysł....

Gość eda@@@
więc pokaz smsy Twojej kobiecie i spotkajcie sie z ta wariatką razem moze to jedyne wyjście

Gość to masz kur
Nauczkę i zapamiętaj sobie to zdarzenie. Powiedz swojej prawdę bo ta wariatka i tak do niej dotrze by się zemścić. Innego nie widze wyjscia. Tak czy tak spokoju nie da skoro nie rozumie. Znaczy chora i tyle. Nie probuj rozumieć chorego chyba ze sie znasz na tym. Przyznaj sie im prędzej tym lepiej nim ona to zrobi.

Gość nutkiki
wyprzedz fakty i porozmawiaj najpierw ze swoja kobieta o tej sytuacji , powiedz ze ci sie nnaprzykrza pewna osoba , ktorej chcesz sie pozbyc i jesli masz madra dziewczyne to razem cos na to obmyslicie! albo sam to załatw tak jak mowiłam, napisz jej konkretnie zeby nie mieszała w twoim zyciu bo inaczej ty namieszasz w jej , tez ja nastrasz(troszeczke)

Gość nutkiki
no spoko nie ma za co piotr31 , tylko tak sugeruje, ale zapewne podejmiesz słuszne kroki

Gość Piotr31.
nutkiki ja bym swojej powiedział, ale obawiam się reakcji z jej strony, nie wiem jak zareaguje, potraktuje jeszcze to jak zdradę, nie wybaczył bym sobie gdybym ją stracił, dlatego powstrzymuję się z informowaniem jej, myślałem już nawet i zgłoszeniu tego na policję....

Gość eeeeeeeeeeeee..........
NIE nie spotykaj się....... ona będzie już sobie wyobrażać nie wiadomo co....... Krótko i na temat powiedz jej co myślisz i podziękuj...... nie odbieraj sms i tel. Jak nie pomoże to zmień nr tel.

Gość Piotr31.
szkoda że nie wszystkie kobiety maja taką klase jak tu

Gość Piotr31.
poinformowałem ją ju7ż że jak nie da mi spokoju zmieniam nr, to zaczęła grozić że jak tylko to zrobięto się inaczej pobawimy, zniszczę cię, zniszczę tobie życie,

Gość nutkiki
hmm, no jesli spotkanie odpada I INFORMOWANIE TWOJEJ DZIewczyny tez odpada to pozostaje niewiele, tak jak "eeeeeeee "doradza...albo policja , jesli uznasz ze to stręczycielka!! to popieram czemu nie..numer jej masz

Gość to masz kur
To i tak sie wyda wiec wg mnie nie kombinuj bo wiecej stracisz. Albo ona albo jakis znajomy sie wysypie. Życie. Trzeba się bardziej pilnować a nie teraz kombinować jak uniknac konsekwencji. Moze i ona jebnieta ale bylo nie dopuszczać do sytuacji. Cierp ciało coś chciało tak sie kiedys mówiło.

Gość Piotr31.
to masz kur tylko że żaden znajomy nie ma z czym mnie wsypać... w tym rzecz

Gość nutkiki
hehe daj mi do niej numer to ja to załatwie za ciebie kochany ;) odczepi sie tylko juz jej nie odpisuj

Gość Piotr31.
hehehehe dzięki, ale wolę sam załatwić, tylko jakoś normalnie, ale ona chyba nie rozumie, tym bardziej kobieta 30 letnia, wydawało by się że powinna być bardziej poważna

Gość nutkiki
30 powinna byc bardziej powazna , ale musiałes jej mocno namieszac w głowie ;) przystojniaku

Gość eeeeeeeeeeeee..........
No ja bym poinformowała swoją partnerkę bo może z tego wyjść nie zły cyrk Powiedzieć, że kobieta sobie coś uroiła i jest problem Poproś ją może wam obojgu będzie łatwiej dotrzeć do tej kobiety. Jeśli nie to zgłoś to na policję........ o nękanie i podaj nr tel. Ale wtedy prędzej czy później Twoja sie dowie

Gość to masz kur
Skoro nie ma z czym to czego sie boisz? Odważny taki jestes? Przeciez jak bedziesz twierdził ze sie przyczepila to zadna kobieta nie uwierzy ze tak z niczego sie przyjebała. Nie uwazasz? Twierdz tak uparcie. Jak wariatka powie swoje to ziarno zasieje twoja zacznie szukac prawdy i dowie sie ze z nia siedziałes i TYLKO sie tam deko pomacales. Mowie wiecej stracisz. Rob jak chcesz. Kobiecie wystarczy ziarno podejrzeń a jak jeszcze cos sie okaże ukryłes to lezysz. Życzliwy sie znajdzie. Zobaczysz.

Gość nutkiki
to masz kur rzucasz dobrymi sentencjami a przy tym masz spoo racji, no to tyle ode mnie powodzonka piotr31 napisz co tam jak tam czy nasze rady cos pomogły pa

Gość Piotr31.
nutkiki a powiedz, np gdyby Twój facet powiedział Tobie że taka sytuacja zaistniała, jak byś to odebrała??

Gość Piotr31.
to masz kur przyznaję rację

Gość nutkiki
no to jescze 2 słowka, u mnie w sumie miała miejsce podobna sytuacja dlatego pozwoliłam sobie na ten wątek. wiedziałam o tym ze jest jakas kobietka ktora usilnie chce zdobyc mojego chłopaka, byłam na poczatku zazdrosna, ale szybko mineło gdy dowwiedzialam wiecej o niej, o jej bezpruderynym zachowaniu . wiec dałam mu wolna reke do załatwienia tej sprawy, byle szybko;) i po kłopocie Piotr31

cześć; straszne co piszesz - wariatów nie brakuje; gdyby mi mój facet powiedział to ja bym przed nim pobiegła do tej idiotki i pokazała jej co znaczy furia zakochanej kobiety, żeby sobie nie myślała; a swoja drogą jak jej numeru nie dawałeś to pewnie jakiś Twój kumpel - nie robia sobie z Ciebie żartów? z jednej strony powazna sprawa, ale z drugiej strony, pomysły bywają rózne.. dowiedz się kto jej twój numer dał