Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bonitttaaa

warto kupic ten wozek??

Polecane posty

Gość niewiemjuznic
sama sie zastanawiam ale mi nie chce nikt odpisać czy są te wózki dobre :) ja rodze za 2 miesiace i zastanawiam sie nad kupnem własnie kinderkraft lub titi

Gość wredna małpa27
do tej ceny chcesz kupić wózek??

Gość ma mi me
nie wiem, czy ta gondola jakaś taka nie wąska. Napisz do sprzedawcy, żeby Ci napisał, jakie ma wymiary.

Gość wredna małpa27
no właśnie.spacerówka też mała no i te koła z przodu są małe.

Gość mamacórek
a ja go mam wózek jest świetny super sie prowadzi właśnie dzięki dwóm rodzajom kółek . przy 1 dziecku miałam polski wózek akjax boże nie dosć ze cieżki to do dupy;/ przy drugim kupiłam xlandera również cieżki teraz tym jeżdże od 2 miesięcy ale wózek jest super i lekki i świetnie się prowadzi dzięki tym przednim kołom :) i to nie prawda ze sie trzęsie czy jest wywrotny jeżeli ktoś go nie używa lepiej niech nie pisze ;/ Zobacz u ciebie w sklepach czy go czasem nie ma najlepiej jest zobaczyć wózek na żywo

czy coś więcej można sie dowiedzieć na temat tych wózków .może wypowie sie mama która go ma

Jak dla mnie to nie bo: - przednie małe kółka - z przodu taki rozstaw że nie wjedziesz podjazdem dla wózków Na tak przemawia że można zmieniac spacerówkę przód tył i pompowane skretne koła

Gość winogronko29
znajoma miała podobny ,mieszka w mieście no i sobie chwali :)ale zmieniła jak syn miał 1,5 roku na spacerówkę lekką

rodzę w marcu więc potrzebna mi gondola i fotelik a spacerówkę na pewno zmienię na lżejszą i mniejsza. tylko tak się zastanawiam nad tą firmą bo jakoś nie spotykana i chyba mało popularna

Gość kriss1234
też bym chciała sie coś dowiedzieć na temat tych wózków

Gość keiss1234
czy naprawdę nikt go nie posiada