Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkdidoanighry

Dziewczyny,prosze pomozcie nigdy mnie tak nie bolalo..co to

Polecane posty

Gość lkdidoanighry

Od 3dni bola mnie cholernie jajniki,raz jeden raz drugi,czesciej lewy. Tydzien temu wspolzylam bez zabezpieczenia..ale to chyba nie ciaza,czy to moze byc jakies zapalenie. Niestety w tym ty nie wiem czy uda mi sie umowic do gina. Kurde,ten bol jest naprawde uporczywy;( 1rwszy raz w zyciu tak mam i martwie sie o swoje zdrowie..podpowiedzcie cos,pocieszcie

Gość a może masz owulacje?
??

Gość lkdidoanighry
przez 4 dni pod rzad? w23-24dniu cylku? e nie..owujacje odczuwam inaczej,boje sie ze to jaies zapalenie,jakas choroba bo czy mozna przeziebic jajniki? ciaza chyba tak nie wyglada?

Gość a może masz owulacje?
To idz do lekarza? skąd mam wiedziec w ktorym dniu jestes cyklu jak nie napisalas?

Gość jedyne co możesz zrobić
a nie przeziębiłaś jajników? Może zapalenie przydatków? Wizyta u gina konieczna, a póki co rób gorące kąpiele wieczorem i nacieraj okolice jajników Amolem, albo czymś innym rozgrzewającym. Ciąża to na pewno nie jest. Chyba, że rozwijająca się w jajowodzie:(

Gość lkdidoanighry
kurde;(

Gość no ro to
może idź choć do rodzinnego.

Gość lkdidoanighry
jestem zawalona robota;( wpiatek dopiero moge sie wyrwac..dzieki za odpowiedzi-zastosuje te cieple kapiele,jak ktos jeszcze cos doda be3de wdzieczna

Gość no ro to
no do piątku kupa czasu oby ci się nie pogorszyło tylko przez ten czas.

Gość idz jak najszybciej do lekarza
bo moze byc to nawet zapalenie pecherza - to jest okropny bol najlepiej z rana zrob sobie badanie moczu - bez skierowania kosztuje 8 zl - tylko w aptece kup pojemniczek . Do analizy daj poranny mocz

Gość lkdidoanighry
no za badaniami moczu to pewnie zdarze,... kurde zastanaiwa mnie jeszcze czy jednak nie ciaza,wspolzylam 22 ale bylo juz po owulacji,i 2dni pozniej sie zaczelo,,,na poczatku tylko lewy a teraz po trochu obydwa;(

Gość lkdidoanighry
up, moze jeszcze ktos cos powie?

Gość tamtaramtam tam tam
idz do lekarza i nie marudz

Gość no ro to
no właśnie na co ty jeszcze czekasz? Jeśli nie masz czasu do gina to choćby do ambulatorium albo na Izbę przyjęć do szpitala podjedź.

Możesz mieć zapalenie przydatków. najlepiej do gina, a póki co to na kawałek flaneli wylej olejku rycynowego, przyłóz w dole, czymś poogrzewaj minimum 1,5 godziny.Może to być termofor z gorącą wodą(tylko nie poparz się) lub elektryczna poduszka.

Gość kasia bee...
ja niestety jak mnie tak bolalo raz byla to ciaza planowana;) ale nie w tym rzecz bolalo coraz mocniej i okazaloo sie ze mam torbiel na jajniku i to 6 na 6 cm:/ o malo nie skonczylo sie w szpiatalu wiec lepiej nie zwlekac i do lekarza pozdrawiam