Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wściekłość nad wściekłosciami

Lepsze kilo "tapety" czy pryszczata twarz?

Polecane posty

Gość lizak69
Modliszka ("bynajmniej" nie oznacza "przynajmniej"- sprawdź może definicję tego słowa) dystans do siebie?- cóż, widywałam taki tragiczny trądzik, że wolałabym chodzić non stop w hokejowej masce niż pokazać się z czymś takim na twarzy, nie każdy jest zdolny do tego, żeby tak kompletnie nie przejmować się swoim wyglądem

Gość wściekłość nad wściekłosciami
dla mnie eksponowanie takiej twarzy to tak jak chodzenie z brudnymi rekami-lepiej włozyc rękawiczki

Autorko, ja tez swojego czasu jako nastolatka zmagalam sie z tradzikiem w dodatku ten czas trwal 4 lata, az w koncu pani dermatolog przepisala mi zel CUD ( bo tylko to mi pomoglo) dzis na szczescie ciesze sie idealna cera (wiadome, nie taka jak pupa niemowlaka) do dzis zostal mi naywk drapania - ale mojej cerze juz to nie szkodzi, kiedys nawet bardzo ( "rozlewasz" bakterie wokol, gdzie tworza sie kolejne niespodzianki). W ogole to jestem w szoku, ze moja cera dzis tak wyglada pomimo tego, co przezyla :)

Gość gość
Ja w pracy mam koleżankę Monikę Kuf..ubiera się na czarno myśląc że to coś daje niestety na śniadaniu nic nie idzie przełknąć te syfy są przeraźające zamiast jeździć. na wakacje za granicę zainwestowałała by w dobry podkład ale niewiem czy taki istnieje.OBRZYDLIWY OBRAZ NIESTETY CHYBS SIĘ ZWOLNIE Z PRACY MA CODZIENNIE MAM MDŁOŚCI