Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariooooooooooooo

Koto mojej nowej dziewczyny reaguje...

Polecane posty

Gość mariooooooooooooo

... na mój widok tak jak na załączonym filmiku.http://www.youtube.com/watch?v=1hPxGmTGarM&feature=fvwrel O co mu chodzi? Nic mu nie zrobiłem sam w domu kota nie mam więc nie czuje innego kota z moich ubrań, więc co jest? Nie chcę stracić przez to dziewczyny :(

Gość mariooooooooooooo
Ale czego się boi, przecież ja mu nic nie zrobiłem, nawet nie pogłaskałem bo tak reaguje.

Gość mariooooooooooooo
No właśnie nie mam żadnych zwierząt, tak też myślałem że czuje innego koto, ale niema takiej opcji.

Gość zezowata baba
kup mu kocią miętkę to takie coś miętowe można w zoologicznym kupić koty za tym szaleją w ogóle za miętą jak dasz mu to to cię polubi i nie będzie warczał

Gość mariooooooooooooo
zezowata baba Nie wiem co powie na to jego właścicielka i raczej nie wydaje mi się żeby cokolwiek ten kot ode mnie przyjął. A nawet boje się że gdybym spróbował coś mu dać toby mnie podrapał.

Gość mariooooooooooooo
Może ma ktoś jeszcze jakieś pomysły co z tym zrobić?

Gość Ramoneska 16
ojej, on cie hyba ni elubi bardzo

Gość mariooooooooooooo
Ramoneska 16 ojej, on cie hyba ni elubi bardzo Domyślam się, tylko czemu mnie nie lubi to już nie wiem.

Gość Ramoneska 16
ojej, morze mu coś zrobiłes

Gość mariooooooooooooo
ZielonaWyspa ja tez bym spróbowała z ta koci miętka Ale to nie jest mój kot, więc jak mam mu coś dać skoro on na mój widok tak reaguje. A z dziewczyną dopiero się zaczynam spotykać i nie wiem za bardzo jak to rozegrać bo widziałem że nie spodoba jej się ta jego reakcja. Mam nadzieje że mnie nie skreśli z tego powodu hehe

Gość mariooooooooooooo
Ramoneska 16 ojej, morze mu coś zrobiłes Nic mu nie zrobiłem, on mnie pierwszy raz na oczy widział.

Gość Ramoneska 16
to ja jusz nie wiem morze kiedys mu cos zrobiles? zanim go poznales?

Gość mariooooooooooooo
Ramoneska 16 to ja jusz nie wiem morze kiedys mu cos zrobiles? zanim go poznales? Niby jak mogłem mu coś zrobić? Z tym kotem na pewno nigdy nie miałem styczności.

Gość Ramoneska 16
to morze masz nie dobre flujidy dla niego albo niepodobał mu sie twuj zapach perfum

Gość mariooooooooooooo
ZielonaWyspa to co ze nie Twoj, polóz mu na jego lezanko to i odejdz A jego właścicielce mam nic nie mówić?-a jak pomyśli że daje mu jakąś trutkę to pewnie od razu mnie pogoni bez możliwości wyjaśnienia.

Może ktoś o podobnym zapachu do twojego mu kiedyś krzywdę robił. W życiu nie widziałam żeby jakikolwiek kot tak na kogokolwiek reagował. Kot mojej siostry ignoruje wszystkich wokół, a mój ignoruje ale dopiero jak zostanie uprzednio pogłaskany.

Gość mariooooooooooooo
Ramoneska 16 to morze masz nie dobre flujidy dla niego albo niepodobał mu sie twuj zapach perfum Nigdy żaden kot na mnie tak nie reagował więc to chyba nie wina moich fluidów a perfumy mam "dyskretne" nie intensywne więc wydaje mi się że nie powinno to zwierzakom przeszkadzać.

Gość mariooooooooooooo
Alanyaaa Chciałem go pogłaskać, ale nie dało rady.

Gość Ramoneska 16
morze miał zły chumor

Prędzej czy później powinien się do ciebie przyzwyczaić. Może spróbuj mu kupić jakiś smakołyk, albo zabawkę. Ale zanim mu dasz jedzenie zapytaj dziewczyny czy możesz, bo może kot na jakiejś diecie jest, albo coś mu może zaszkodzić.

Gość mariooooooooooooo
Alanyaaa Chyba będę musiał tak zrobić- dzięki ;) No nie spodziewałem się że umawiając się z dziewczyną będę musiał też zabiegać o względy jej kota hehe Dzięki za komentarze :)

Jak kot zrozumie, że mu nic z twojej strony nie grozi to się uspokoi. Może to kot ze schroniska i ktoś go prał za młodu. Generalnie koty tak nie mają, mają totalnie olewczy stosunek do otoczenia, więc możliwe, że ktoś kiedyś temu kotu przeorał kiedyś psychikę. Cierpliwości.

Gość ale gapa
Kot po prostu sie Ciebie boi i takie syczenie węża to ostrzeżenie zebys go nie głaskał. Nie przejmuj sie olej kota i tyle.