Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karosfera

Starania,testy,przeczucia..

Polecane posty

Witam dziewczyny, Nigdy nie korzystałam z forum,ale może warto skorzystać z porad doświadczonych. Staramy się z mężem o dziecko,teraz jesteśmy po drugim cyklu starań. Miesiączka powinna pojawić się za 2 dni.Cykle mam 32 dniowe od 3 miesięcy(wcześniej brałam tabletki anty,odstawiłam w kwietniu trochę przez to rozregulował mi się cykl,ale wrócił do normy). W tym miesiącu korzystałam z testów owulacyjnych-owulacja była ok 17-18 listopad.Współżyliśmy w dni przed i w dzień owulacji.Dziś zrobiłam test (może trochę za szybko) negatywny.Test miał czułość 25uml-jest możliwość,że mógł jeszcze nie wykazać ciąży?Nie było nawet bladej drugiej..nic.Bardzo chciałam zobaczyć te 2 kreseczki..pobolewają mnie piersi..to tyle z objawów choć może to zwiastować tez okres.Dzisiejsza temperatura z rana w pochwie to 37.Czy możliwa jest ciąża..czy już się nie łudzić? Najlepsze jest to,że nasz króliczek jak nigdy od 3 dni siedzi ze mną na kanapie i nie spuszcza mnie z oczu choć zawsze wisiało jej moje towarzystwo..czy może coś przeczuwać?:)

Gość Sajjgonka
Haha:D tak, kroliczek z pewnoscia cos przeczuwa :D

Czekaj cierpliwie. Ja robiłam test w dzień w którym miałam dostać okres i negatywny. Następny dwa dni później i pozytywny. Nie ma co się zdawać na przeczucia.

Sajjgonka :tak myślisz?Znasz jakieś przypadki,że się sprawdziło?:) miarka:Masz racje nie pozostało nic jak cierpliwie czekać,choć aż się stresuje przed następnym testem..

Gość moglo sie udac albo i nie
czekaj do dnia @ bo tu wrózek nie ma