Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wirtualnie zdradzana żona

Mój mąż cyberkuje nz czacie

Polecane posty

Gość wirtualnie zdradzana żona

Złapałam mojego męża kilka razy jak uprawiał tzw. cybersex z jakąś kobietą na czacie.Było i jest mi bardzo przykro bo pieścił ją wirtualnie więc to tak jakby mnie zdradzał. Ja często pracuje dłużej, wracam do domu po 20 i wiem, że on w tym czasie siezi i z następną laską to robi. Na pytanie laczego to robi odp. że z nudów ale wiem że go to kręci. A teraz pytanie do kobiet które też cyberkują na czacie: CZY WAS TO NAPRAWDĘ PODNIECA??

Gość martula1078
żonaci faceci czatują z wielu powodów i różne pobudki nimi kierują, najgorsza jest stagnacja w zwiazku i nuda, chęc poznania czegoś nowego i oczywiscie mogą poudawać kogoś kim nie są......, poprostu faceci szukają łatwych i chętnych zdobyczy, które nie wymagają za dużo od faceta w kwestii żadnej.... on łatwy, ona łatwa i poszło...., wiem, że rozmowa z mężem nic nie zmieni, ponieważ on uważać będzie, że nic się takiego nie stało i, że to tylko literki. A literki są jeszcze gorsze, poniważ muszą do tego uruchomić głowę i emocje....

Gość paar69pl
Witam .Tez pare razy przylapalam mojego meza bylam zla,ale po jakims czasie stwierdzilam jak on moze to dlaczego ja mam byc gorsza i od paru miesiecy razem jestesmy na róznych czatach z kamerkami,bardzo pozytywnie to wpłynęło na nasz zwiazek znikla gdzies rutyna w jaka wpadlismy ,narazie nie żałuje jest fajnie,zapraszamy na kamerki moze traficie na nas , pozdrawiamy. www.showup.tv/pp/paar69pl

Gość jeeeeeeeeeee
Złapałam mojego męża kilka razy jak uprawiał tzw. cybersex z jakąś kobietą na czacie.Było i jest mi bardzo przykro bo pieścił ją wirtualnie więc to tak jakby mnie zdradzał. Ja często pracuje dłużej, wracam do domu po 20 i wiem, że on w tym czasie siezi i z następną laską to robi. Na pytanie laczego to robi odp. że z nudów ale wiem że go to kręci." to sama spróbuj i sie przekonasz ze nie kręci :) cyberseks krci tylko jakis spaczonych frustratów "A teraz pytanie do kobiet które też cyberkują na czacie: CZY WAS TO NAPRAWDĘ PODNIECA??" cholernie nas to podnieca, normalnie kisiel w majtkach i euforia z podnicnia, no normalni nigdy zaden facet mi tak ni dogodził jak ten z cybrka

Gość stas47
nie ukrywam , ze cyberek daje mi wiele przyjemnosci , cyberkuje na skype , dyskretnie milo i przyjemnie do konca z wytryskiem, oczywiscie po drugiej stronie pieszczaca sie kobieta , pozdrawiam