Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarny_charakterek_

najbardziej pożądany typ mężczyzny przez kobiety

Polecane posty

Gość czarny_charakterek_

to "typ władcy" władca rządzi kobietą i wykazuje łaski dla niej jest pewny siebie , inteligentny , zadbany i przystojny panuje całkowicie nad kobietą i czasami pozwala na kompromis kobiety go uwielbiają i są uległe

Gość lajla90
Jakbym miała takiego faceta to prędzej czy później bysmy sie pozabijali :P

Gość raz dwa trzy....84
ja takich właśnie lubię

Gość penetrator80
kobiety uwielbiaja takich wlasnie facetów tylko nie potrafią się do tego przyznać

Gość raz dwa trzy....84
no przecież się przyznałam

Gość penetrator80
no i to sie chwali ale wiekszosc powie ze nie a kobiety chyba z zasady wola uleglosc w zwiazku

Gość aaaasdsdd
taki facet jest dobry, na miesiac badz 5 ale na cale zycie zadna kobieta świadomie takiego nie wybierze.

Gość taaaaaaakkkkkkk
wzgledem mnie wole uczuciowego

Gość Airis *
Nie znosze kiedy facet mną rządzi ! Nie jestem uległa . Mam męża i kazdy się dziwi ,że on jeszcze ze mna wytrzymuje. W naszym związku rządze ja a on wie ,że jak coś się nie podoba to droga wolna !

Gość raz dwa trzy....84
ja bym nie chciała rządzić w związku, jestem wiecznie małą dziewczynką, która potrzebuje opieki i lubię to, lubię facetów silnych, dominujących, opiekuńczych i czasami ostrych jak trzeba mnie ukarać albo przywołać do porządku

Gość raz dwa trzy ....84
najlepsza kara dla mnie od mojego misia to fiut to buzi uwilbiam jak mnie tak knebluje

Gość Airis *
wasnie mój mąż to taki typ człowieka , który budzi respekt. Duzy , silny i zna sztuki walki ,ale w domu to "mięczak" i mi i jemu odpowiada taki układ. Nigdy nikt mna nie rządził i teraz też nie będzie.

Gość raz dwa trzy....84
17:45 to podszyw :D

Gość raz dwa trzy....84
tzn. 17:54

Airis *, no ja sobie wyobrazam, znam wielu facetów, którzy są dominujacy w zyciu codziennym i zawodowym a w domu zmieniają się w misiaczków ;) ja takich nie lubię, nie pociągają mnie po prostu

Gość czarny_charakterek_
naturalna kobieta zawsze będzie dążyła do posiadania władcy natomiast wszelkiego rodzaju babochłopy zadowolą się misiem

Gość czarny_charakterek_
raz dwa trzy...84 znałaś jakiegoś władcę? Airis * jesteś babochłopem a twój facet to baba

Gość Airis*
To z tym gwałtem to podszyw :-0 Nie jestem żadnym babochłopem , z wyglądu mała filigranowa kobietka ale charakter taki a nie inny ;-)

Gość czarny_charakterek_
Airis* jak mała i filigranowa, to co Ty masz do gadania? heh raczej wzbudzać możesz litość

Gość Airis*
Co mam do gadania hmmm. Ci co mnie znają wiedzą Tobie nie musze niczego udowadniać .Chciałam tylko obalic Twoja teorie!

Gość czarny_charakterek_
taka mała i krucha kobietka nie może niczego obalać, a gdy ma przy sobie jeszcze kruchszego misiaka, to złe wzory obiera

Gość Airis*
a kto Ci powiedział ,że mój mąż to kruchy misiek .Już pisałam ,że to duży i silny mężczyzna ale ja nie pozwalam sobą rządzić i wie ,że nigdy nie żartuje więc , skoro kocha to jest grzeczny , bo jak powiem ,że odchodze to odchodze i nawet siła , która posiada nie jest w stanie mnie zatrzymać . Nie jestem słabą kobietką ,zycie dało mi w kość i nie potrzebuje opiekuna w postaci mężczyzny bo ja taka biedniutka malutka :-0

Gość czarny_charakterek_
skoro stawiasz mu takie warunki to znaczy, że ten facet nie do końca jest w Twoim typie i bardzo łatwo kopniesz go w dupę, gdy będziesz miała okazję poznać odpowiedniego typa

Gość czarny_charakterek_
przy swoim typie nie pokazywała byś za dużo fochów i byla byś grzeczna

Gość Czy tu sama patologia siedzi
Fantazje łóżkowe można mieć różne,ale kto normalny,mężczyzna lub kobieta w życiu codziennym zniesie prawdziwą władzę nad sobą.

A mnie też się tacy podobają :P Facet władca... Szczególnie w łóżku :P Knebel, kajdanki ;P A w życiu spokojny, opanowany, kochany, z którym mogę porozmawiać o wszystkim :D

Gość Airis*
Jest dokładnie w moim typie, taki jak lubie.Kocham go jak nikogo , ale jestem taka a nie inna . Nikt mną nie będzie rządził i tyle nawet ktoś kto jest moim całym światem .

Gość czarny_charakterek_
Czy tu sama patologia siedzi czy ty wiesz czym jest władza?