Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarny_charakterek_

najbardziej pożądany typ mężczyzny przez kobiety

Polecane posty

Gość dzis nie powiem kim jestem
ja też nie ukrywam, że chciałabym takiego mężczyznę jak opisałeś. choć wszyscy myslą ze jestem "dominująca, wyszczekana i czasem despotyczna" ja uwielbiam mieć faceta ktory potrafi postawić mnie do pionu (oczywiscie rzeczowymi argumentami, nie chodzi mi w żadnym wypadku o przemoc!) i potrafi bez żadnego ale podjąć decyzję za nas dwoje (nie mówię o niekonsultowaniu się ze mna w ważnych życiowych sprawach, ale wkurza mnie niesamowicie, jak pytam chłopaka "gdzie chciałbys wyjsc/pojechac na wakacje itd" a on mi na to "nei wiem, Ty zdecyduj" albo "tam gdzie Ty chcesz"). Chcę Mężczyznę, a nie CI.PĘ

Gość czarny_charakterek_
MalutkaBrunetka_ kręć sobie swoimi walorami a nie moją głową

Gość Airis*
Obalam tylko Twoja teorie. Żaden mężczyzna nie będzie mną rządził i wykazywał łaske . Albo jest tak jak ja chce ewentualnie to on idzie na mój kopromis albo nie ma nic a łaske to niech on schowa sobie głęboko w .... I jeszcze ma panować ? Niby jak ?

Gość czarny_charakterek_
MalutkaBrunetka_ to w odniesieniu do tego co pisałaś o tym ze kobieta jest szyją i kręci facetem

Gość czarny_charakterek_
dzis nie powiem kim jestem - niewiele kobiet się przyzna, niewiele

Gość czarny_charakterek_
Airis* pantoflarz to nie najlepszy przykład

Gość czarny_charakterek_
MalutkaBrunetka_ a tak poza tym , kto powiedział , ze Ty masz walory?

Sry, chodziło mi o "swojego" faceta, z którym się żyje. Ja jestem nerwus nie z tej ziemi, mam ogromny temperament i jakby facet w życiu kazał mi cokolwiek zrobić, prędzej oberwał by po ryju, niż zgodziłabym się warować przy nim jak suka i reagować na każde jego skinienie.

Gość Airis*
Tak zaraz pantoflarz ... Na dwoje babka wróżyła albo umrze albo będzie żyła. Jak nie władca to pantoflarz?! A może cos po środku ?

Gość Czy tu sama patologia siedzi
Władza to jest zmuszenie kogoś do czegoś,który normalny dorosły zniesie na dłuższą metę robienie wbrew sobie bo jest pod czyjąś władzą.Ja nie znam takich ludzi.Jeżeli ktoś chce zrobić zgodnie z własnymi przekonaniami,to kto potrzebuje do tego jakiegoś polecenia.

Gość krąży po necie pytanie
MalutkaBrunetka_ mała histeryczka? jest taki jeden sposób na uspokojenie

Gość krąży po necie pytanie
Airis* piszesz , ze albo na Twoim , albo jak pozwolisz to kompromis ,czyli pantofel jak ta lala poznaj kiedyś faceta a nie babę

Gość czarny_charakterek_
mała to choleryczka brakuje jej tego i tamtego , ew.witamin

Gość Airis*
Nie popadajmy w skarajoności . Poprostu zakochany facet i tyle . Coś Ci nie pasi moje podejście ? Za wszelką cene wmawiasz mi jakiś "mój typ'. I jeszcze mi napisz ,że dokładnie wiesz jaki on jest !

Gość Airis*
przepraszam za literówke , dzieciaczki mi przeszkadzają . A co to facet ?

Gość czarny_charakterek_
Airis* zakochanie zakochaniem , ale to nie znaczy , ze facet bedzie owiniety wokól drobnej i malutkiej istotki

Gość czarny_charakterek_
MalutkaBrunetka_ nie sądzę żebys była zaspokojona emocjonalnie

Gość Airis*
A niby dlaczego nie ? Bo co ? I co za znaczenie ma fakt ,że jestem malutka i drobniutka.

Airis* chodzi o to, że faceci czują się w jakiś sposób potrzebni takim malutkim, drobnym kobietkom, jak my. Czuję potrzebę opiekowania się nami. Wydajemy się malutkie, bezbronne... O to tu chodzi.. czarny_charakterek_masz rację po części, miłości mi brakuje .. ;)

Airis* z takim facetem szkoda gadać ;) I tak będzie wiercił dziurę w brzuchu i tak. To domena ludzi z kafe, którzy tu przebywają tylko po to, żeby kogoś zbić z tropu lub narzucić swoje zdanie na siłę.

Gość czarny_charakterek_
MalutkaBrunetka_ babska solidarność musi być ? a jak nikomu nie narzucam zdania, nie musze , bo same dobrze wiecie jak jest

Gość moja sąsiadka
jest takim paszczurem małym co to lubi cudzych mężów takie łajno,ktore nikt nie szanuje

Gość czarny_charakterek_
MalutkaBrunetka_ nie wiem jakie jest 70 % populacji na tym forum ale skoro sama widzisz różnicę to ok

Gość czarny_charakterek_
Airis* masz być kobietą a nie facetem w związku

Gość Airis*
Ja rozumie o co chodzi ! Opiekuje się mną, daje mi poczucie bezpieczenstwa ale to nie idzie w parze z tym ,że jest moim władcą idt.