Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TakaMALAjedna

Dimi Phaze remix

Polecane posty

Gość przyznac musze sie ze
podoba mi sie ta nutka :):)

Gość Sraaaaaaammmm
MORDOM

Zapowiada się nieźle przesłuchałem 18 sekund Mam neta wolne strasznie ;) Właśnie to jest ten fenomen dzisiejszego świata muzy. Takie perełki zostają nie odkryte. A w radiach czy telewizjach no stop leci 15 kawałków na okrągło. Na dodatek kiepski, plastikowych, ogólnie g.....nych. Bibery i inny syf.

Znawca szczerosc zawsze i wszedzie bezwzglednie wskazana. Nie wszystkim podoba sie to samo. Wiec jak z tym sylwkiem ktora Ci tak do gustu przypadla;>

Widac, nie interesuje Was porzadna muzyka, tylko sranie morda : ] hehehe to mnie rozwaliło :D wg mnie sranie mordą to np. domena Adele, którą teraz wszyscy tak uwielbiają :o no a co do piosenki to fajna, ciekawa, to grecki ? całkiem melodyjnie brzmi:) w ogole pobudza wyobraznie :) ładne

OO hej Czkawka 🖐️ :) Fajnie, ciesze sie, ze Ci sie podoba, u mnie tez pobudza wyobraznie :) Ale ma to do siebie ze im glosniej sie ja slucha - tym wieksze wrazenie robi ; ] a co tam w ogole u Ciebie ?

hej hej :D 🖐️ wybacz że ja tak bez przywitania :P a u mnie nic ciekawego, oprócz tego,że w sobotę założyłam topik o zmianie pościeli i dostałam bana dwudniowego :D :D (widać to drażliwy temat :D ) a co u CIebie?

co do głośniejszego słuchania to przekonam się jak w końcu bede mieć słuchawki... póki co jestem skazana na brzędku brzdęku lapotpowe ;D

Znawca - juz raz wyslalam i nie ma opcji, ze ja i ona to ta sama, skad mialaby moje zdjecie? Czkawka hehe obilo mi sie o uszy to, ze dostalas bana za "posciel"moze modena ma jakis kompleks na tym punkcie ? :P Kogos ciekawego poznalas ?:)