Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klątwa faraona

Dziewczyny jaką możecie polecić prostownicę do włosów??

Polecane posty

Głownie chodzi mi o firmę, osobiście zastanawiam sie nad Remingtonem, obecnie mam Brauna i jest to jeden wielki shit, mam dość mocno kręcone włosy.

Gość plymouthona
polecam prostownice Remington, moje wlosy sa bardzo niepodatne narozne stylizacje, jak kupilam te prostownice to cudo !! polecam na prawde :)

Gość a ja polecam
prostownice Babyliss

Gość plymouthona
model ktroy posiadam to WET2STRAIGHT mozesz prostowac na sucho jak i na mokro, super !! :)

Gość plymouthona
Mix Plus:) nie moge Ci pomoc iz uwazam ze lepiej zainwestowac wiecej w porzadna prostownice niz popalic sobie wlosy jakims szajsem, poza tym nie wiem w jakich cenach sa prostownice w polsce, swoja kupowalam za granica, za remington wet2straight zaplacilam przeliczajac na zlotowki jakies 100zl wiec nie lepiej ci dolozyc te 4 dychy i miec cacucho ??

Gość Njgamg
Cutek jest najs :)

Gość Uważam ze.,.,.
Najlepsza jest GHD ale niestety dość droga. :)

ja mam remingtona i jestem naprawde bardzo zadowolona. moje wlosy są troche kręcone i naprawde super ta prostownica prostuje, jak w jeden dzien wyprostuje to nie musze nawet na drugi dzien poprawiac bo sa super proste

Gość Uważam ze.,.,.
Ja mam bardzo kręcone włosy i ghd prostuje je za jednym pociagnieciem . Są błyszczące i nie rozdwajaja sie

Gość minioa

każdą od babyliss. choć masz u nich duży wybór, to każda się na pewno sprawdzi świetnie. szczególnie polecam ci którąś nową linię, bo mają sensitive do delikatnych włosów, exclusive z super designem i creative, jeśli chcesz poszaleć z fryzurą :) ja mam creative - czarna ze złotymi płytkami. świetna!