Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twoja m

Wymieńcie 3 znaki zodiaku które lubicie

Polecane posty

Gość twoja m
co myślicie o Wagach?

Gość madrakamilka
Mylisz sie Furgonetko, ludzie nie lubia skorpionow tylko sie z tym ukrywaja. Uwazam na slowa w towarzystwie skorpionow poniewaz wiem ze pozniej wszystko analizuja i wyszukuja slabych punktow. Obgaduja pozniej za plecami. Ot dlatego. I jestem rakiem z trzeciej dekady wlasnie.

Gość twoja m
Co myślicie na temat Wag? Lubicie je?

a my skorpiony nie ejsteśmy tacy głupi i widzimy, właśnie przez anlaize i wrodzoną;) inteligencję, ze kr=toś nas skrycie nie lubi, dlatego moze lubimy się nawzajem,

To teraz się przyznawać! Kto jest ZAJEBISTYM skorpionem/skorpionicą :D JA JESTEM

Gość madrakamilka
Nic nie widzicie wlasnie:P

Gość moj tez tak ma
wodnik,waga,byk. wlasciwie wszystkie oprócz blizniąt,ryb i panny.

Gość Veli
PANNY są SPOKO!

Gość kaliope39
strzelce są super-to ja :) szczere aż do bólu ,nie owijam w bawełnę ,mówię co myślę i w ogóle cenię sobie szczerość u innych ,nawet najgorszą

Gość twoja m
co myślicie o wagach?

Gość Mlodaaa żona...
Mylisz sie Furgonetko, ludzie nie lubia skorpionow tylko sie z tym ukrywaja. Uwazam na slowa w towarzystwie skorpionow poniewaz wiem ze pozniej wszystko analizuja i wyszukuja slabych punktow. Obgaduja pozniej za plecami. Ot dlatego. I jestem rakiem z trzeciej dekady wlasnie.- No to ja powiem tak.. też należę do skorpionów, ale moim zdaniem ocenianie wszystkich jednakowo jest nie fair.. owszem, to charakterystyczny znak zodiaku, ale.. ja np. nie obgaduje bliskich mi ludzi, wredna jestem tylko jak muszę, a zdarza mi się to w wyjątkowych sytuacjach, kiedy innego wyjścia brak, analizować muszę;) ale nie po to by to przeciw komuś wykorzystywać, wolę zachować dla siebie, potrafię dotrzymać tajemnicy.. i nie obchodzi mnie czy moja koleżanka ma większe cycki:P

Gość Mlodaaa żona...
Witajcie w klubie zajebiste skorpiony:) A co do znaków zodiaku lubię ryby, poza tym mogą być wodniki i lwy..

Gość twoja m
czy ktoś z obecnych tu osób może się wypowiedzieć na temat wag?

Gość Szczupła Asia
Hej! Ja jestem Strzelec i lubię Lwy, Bliźnięta i Barany Skorpioniska - już Wam tłumaczę, czemu się wydaje, że jesteście takie lubinane. Na topikach tego typu najwięcej wypowiada się Skorpionisk. No i oczywiście wpisują, że najbardziej lubią Skorpiony. Później inne Skorpoiony to czytają i tak się nakręcacie ;) Zgadzam się z wypowiedzą powyżej - ja też, jak kogoś poznaję i się dowiaduję, że to Skorpionisko - zwiewam jak najdalalej!!! Żeby nie popełnić kolejnego błędu -jak w szkole, kiedy pozwoliłam przyczepić się dziewczynie do siebie! Koszmar :O Zazdrość, zawiść, obgadywanie, wyrzuty, kłótnie, bezustanne prośby o pomoc (bo inteligencją nie grzeszyła) i ogólnie jeden wielki KOSZMAR. I mylicie się, że jesteście takie znane :) W realu mało kto zwraca na Was, uwagę, a po bliższym poznaniu próbuje uciec, tylko nie wie jak - macki Skorpioniska jak się uwezmą, to trzymają i nie puszczą ofiary. Najbardziej lubiane ogólnie to myślę, że są Bliźnięta - to dusza towarzystwa, wygadane, dużo się śmieją, mają wiele wiedzy i zauważyłam, że ludzie lubią przebywać z Bliźniętami (często nie wiedząc jakim są znakiem).