Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twoja m

Wymieńcie 3 znaki zodiaku które lubicie

Polecane posty

Gość twoja m
Dużo ludzi uważa że skorpiony mają trudny charakter- to prawda. Ale skorpiony zwłaszcza chłopaki mają dużo macieżyńskości w sobie , są wrażliwe łatwo je zranić

Gość D.BillI
strzelce, bliźniaki i ryby

Gość a ja ja:)
a byk z baranem jakie połączenie?

Gość lew i byk w związku
Lady Love to mnie pocieszyłas.

Gość twoja m
byk z baranem to kiepskie połączenie jeśli chodzi o pare bo byk to ziemia a baran to ogień

Gość madrakamilka
twoja m - nie rozsmieszaj mnie piszac tak slodko o skorpionach. Faceci nadaja sie tylko i wylacznie do lozka, nie wolno za nich wychodzic bo ta skapi zazdrosnicy zdolni do wszystkiego i sklonni do nalogow, a babki to inny temat -sa totalnie do odstrzalu.Nic w nich dobrego. Sorry ale mam takie doswiadczenia co do skorpionow i skorpionic.

lew i byk w zwiazku z tego co pamietam na poczatku bylo u nich burzliwie, ale tak jak sie poznali jak moj tata mial 15 a moja mama 16 tak sa ze soba do dzisiaj, a maja po 45,44 lata niech zgadne byk zawsze szuka dziury w calym i jest strasznie zazdrosny o lwa dlatego sa klotnie? :D

Gość kaliope39
a co myślicie o strzelcach?

ja jestem skorpionem i sama lubię skorpiony, są tak samo dziwne jak ja.. mam 3 bliskie koleżanki no może 4 i są skorpionami, reszta 2 jakies inne, kolesi tez uwa zam za fajnych inne znaki są dziwne a z moim się dogaduje, choć wiem ze obgaduje i jest wrednym, ale przynajmniej się zawsze dogadujemy..;P a facet bliźniak to dobry tylko na sex, bo wszytko co o nim pisza złego to prawda niestety:/

Gość A co tojest
Mój mąż jest strzelcem-ojjjjjj porywczy,rozdarty,myśli że jest najmądrzejszy,chce rządzić hehe.

wypraszam sobie... mamy też dobre cechy... przyjaciół mi nie brakuje.. a teraz gadam z koelsiem skorpionem i ciągnie mnie do niego jak cholercia;)

Gość hjghhgjghjh
wodnik, skorpion, panna

Gość madrakamilka
Kobitki strzelce to dobre kolezanki:)

Gość A co tojest
Oczywiście w międzyczasie jest kochany.Czasami zachowuje się jak dziecko.Lata wygłupia się dokucza.Taki szogun:).

jakoś z tego co widze tu po wpisach to większość skorpiony lubi...bo jak ma sie go za przyjaciela to spoko, zazwyczaj obcym mzoę wydac się wredny a najgorzej mieć gio za wroga

prawie wszyscy wymieniacie skorpiona, ja znam jednego i to ... nie napiszę ale powiedzmy, że osoba patrząca tylko na siebie i chcąca wyrwać do siebie co się da, taka troche po trupach do celu

Gość A co tojest
Co do skorpiona.Mój brat-człowiek burza w dobrym sensie tego słowa.

przyznam , ze jestem nader egoistyczna, choc staram sie to ukryć, jednak nei idę po trupach do celu, iż szanuje innych ludzi

Gość kaliope39
a facet bliźniak to dobry tylko na sex, bo wszytko co o nim pisza złego to prawda niestety:/ ale o co chodzi ? z tym sexem to prawda :) a co złego o nim piszą ? ja strzelec on bliźnięta ,różnie bywa ale jakoś się kręci

Gość białaróza
skorpion ryby strzelec

Gość twoja m
co myślicie o wodnikach? Napewno inne są dziewczyny wodzniki i chłopaki wodniki

Gość madrakamilka
Furgonetka- ludzie spod Twojego znaku sa delikatnie mowiac, popierdoleni. Kloca sie, zawsze musza byc na gorze, jak sama przyznalas jestescie wredni i obgadujecie, po trupach do celu itp itd..te twoje przyjaznie sa g...warte gdyz wszedzie upatrujesz konkurencje dla siebie. Nie daj Boze gdy ktoras ma wieksze cycki od Ciebie lub jest ladniejsza, juz jest wrogiem:D smieszycie mnie skorpionice-ruchawice.

Gość jrjujda
ja pisałam o SKORPIONACH ale kobietach, świetne przyjaciółki skorpionów mężczyzn nie miałam okazji poznać

npo piszą o bliżnietach ze dwulicowe, ze kobieciarze, zdradzają, flirtują , kłamią, swoja laską tak zakręcą, omamią ze tak strasznie go kochasz, a on i tak Cie po rogach wali..znam to z doświadczenia, wszystkie cechy sie zgadzają, mozę sex był suuuuper, ale teraz mam haka na skorpiona to moze będzie lepsza opcja, choć tempermant tez podobno duży

Gość białaróza
jetem skorpionem,lubie inne skorpiony :D

Gość twoja m
Popularne Wodniki: Klaudia Kulawik -Mam talent Maciej Musiał-Rodzinka.pl